Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Basketbols aicina” jaunā sezona sāksies Siguldā

Easyget.lv, 13.11.2013. 15:12

Latvijas Jaunatnes basketbola līgas projekta „Basketbols aicina” 2013./2014.gada sezonas pirmā nodarbība notiks ceturtdien, 14.novembrī, Siguldas sporta skolā.
„Basketbols aicina” jaunā sezona sāksies Siguldā

Basketbola nodarbības pirmo klašu skolēniem vadīs četrkārtējais Latvijas čempions Uģis Viļums, kuram palīdzēs Siguldas sporta skolas audzēkņi, Aldaris Latvijas Basketbola līgas komandas BK Latvijas Universitāte kapteinis Mārcis Vītols un spēlētājs Artūrs Lūsis, kā arī Latvijas Universitātes sieviešu basketbola komandas spēlētājas Zane Neilande un Marita Puļļa, informē LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa.

Projekts „Basketbols aicina” tiek īstenots jau ceturto gadu. Kopš 2010.gada rudens Latvijas Basketbola līgas spēlētāji un Sieviešu basketbola līgas spēlētājas vadījuši nodarbības jaunāko klašu skolēniem Valmierā, Ventspilī, Jelgavā, Cēsīs, Vallē, Rīgā, Saldū, Ozolniekos, Aizkrauklē, Daugavpilī, Madonā, Liepājā, Rēzeknē, Rūjienā, Krāslavā, Aizkrauklē un Jēkabpilī. Pēc iepazīšanās ar basketbola pamatelementiem bērni tiek uzaicināti pievienoties sporta skolu treniņgrupām.

Jaunajā sezonā „Basketbols aicina” pirmās divas 45 minūšu nodarbības notiks 14.novembrī plkst.10:40 un plkst.12:00 Siguldas sporta skolā (Gāles ielā 29), un tajās piedalīsies Laurenču sākumskolas, Siguldas 1.Pamatskolas un Siguldas pilsētas vidusskolas skolēni. Programmā būs iesildīšanās vingrinājumi, basketbola pamatelementi, šķēršļu stafete, kā arī sarīkojuma vadītāju atbildes uz jautājumiem un, protams, kopīga fotografēšanās.

Katrs dalībnieks saņems īpašu „Basketbols aicina” T-kreklu, Venden ūdeni un uzaicinājumu trenēties sporta skolā.

„Basketbols aicina” nodarbības notiks katru mēnesi, aptverot visus Latvijas novadus.

Foto" Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV