Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Daugavpils "Dinaburg" izbraukumā uzvar Rīgas "Olimpu"

Gatis Kreceris, 25.05.2007. 09:25

„LMT Virslīgas” spēlē izbraukumā stadionā „Daugava” uzvaru ar 2:0 pār JFK „Olimps” izcīnīja Daugavpils „Dinaburg” futbolisti. „Olimpam” tas jau bija astotais zaudējums deviņās spēlēs.
Daugavpils "Dinaburg" izbraukumā uzvar Rīgas "Olimpu"

Galerijas:

Spēles sākums izvērtās diezgan negaidīts. Jau mača 2. minūtē vārtus guva viesi. Pēc stūra sitiena veiklākais vārtu priekšā izrādījās Krjauklis un „Dinaburg” panāca 1:0. Pēc nepilnām četrām minūtēm „Olimpa” spēlētājam Fertovam radās laba iespēja rezultātu izlīdzināt, bet viņa raidījums ar galvu no tuvas distances Daugavpiliešu vārtsargam Fjodorovam lidoja tieši virsū. 12. minūtē latgalieši guva vēl vienus vārtus, taču mača arbitrs Supe fiksēja aizmuguri. Puslaika atlikušajā laikā pāris labas izdevības gūt vārtus radās arī mājiniekiem. Aktīvi spēlējošais Sputajs izgāja 1:1 ar „Dinaburg” vārtsargu, taču viņa sitiens lidoja pāri vārtiem. Līdz puslaika beigām ritēja līdzīga spēkošanās, nevienai no komandām izteikta pārsvara nebija. Tiesneša pieliktajā kompensācijas laikā labu izdevību neprata izmantot jau pieminētais Sputajs un pirmās 45. minūtes tā arī noslēdzās ar 1:0 viesu labā.

Pēc nospēlētām 4 minūtēm otrajā puslaikā mājinieki palika mazākumā. Rupji pret „Dinaburg” spēlētāju Jaškinu nospēlēja „Olimpietis” Turkovs, par ko soģis viņam parādīja sarkano „plāksteri”. Lai mēģinātu lauzt mača gaitu mājinieku treneris īsā laikā izdarīja visas trīs spēlētāju maiņas. Neilgi pēc tam lieliska izdevība izlīdzināt rezultātu radās „Olimpam”, taču šoreiz bumba trāpīja pa vārtu pārliktni. Ko neizdarīja mājinieki, to izdarīja viesi. Pēc nospēlētām 70 minūtēm skaistus vārtus ar galvu guva Jaškins, tādejādi vēl vairāk apgrūtinot mājinieku izredzes pacīnīties kaut vai par neizšķirtu. Atlikušajā laikā teritoriāls pārsvars piederēja viesiem, bet līdz vēl vienam vārtu guvumam „Dinaburg” spēlētāji netika. Spēles beigu rezultāts bija 2:0.

JFK "Olimps" - FC "Dinaburg" 0:2 Krjauklis 2, Jaškins 70.

Pārējo desmitās kārtas spēļu rezultāti:

SK "Metalurgs" - FK "Rīga" 0:0

FK "Ventspils" - FC "Jūrmala" 1:1 Ņežeļevs 16, Rimkus 42.

FC "Daugava" - "Skonto" FC 1:3 Blanks 51, Rindjuks 64, Astafjevs 75, Blanks 93.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV