Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Klāt Starptautiskais 32. sporta deju festivāls Baltic Grand Prix

Easyget.lv, 12.12.2013. 16:37

Starptautiskais sporta deju festivāls „Baltic Grand Prix 2013” norisināsies no 13. līdz 15. decembrim izstāžu centrā Ķīpsala, pulcējot vairāk nekā 1300 dejotāju pārus no 35 pasaules valstīm.
Klāt Starptautiskais 32. sporta deju festivāls Baltic Grand Prix

Festivāls „Baltic Grand Prix 2013” solās būt krāšņs un vērienīgs, jo notiks vienlaicīgi divās hallēs uz trīs deju laukumiem, taču festivāla centrālie notikumi risināsies 13., 14. un 15. decembra vakaru seansos.

Piektdien, 13. decembrī, notiks „Uzlecošo Zvaigžņu” (Rising Star) sacensības pieaugušajiem un senioriem Latīņamerikas dejās, kā arī Eiropas kauss standartdejās. Sacensībās piedalīsies dejotāji no vairāk nekā 25 valstīm. Vakara noslēgumā paredzēta sarīkojumu deju „Gada balle”, kurā aicināts dejot ikviens pasākuma apmeklētājs.

Sestdienas, 14.decembra, vakarā notiks Pasaules čempionāts jauniešiem 10 dejās. Par čempionu titulu sacentīsies apmēram 35 deju pāri no 35 valstīm. Tajā tiks izcīnīts arī 12. Rīgas domes kauss standartdejās. Uz citiem deju laukumiem vakara laikā notiks „Līnijdeju Ziemassvētku Gada balle” un „Tango Argentino Milonga”.

Savukārt svētdien, 15. decembrī, skatītājiem būs iespēja vērot „Merks” kausa izcīņu Latīņamerikas dejās un citas aizraujošas deju sacensības.

Muzikālo pavadījumu sacensībās, kā arī „Gada ballē” nodrošinās Grodņas (Baltkrievija) Filharmonijas orķestris.

Baltic Grand Prix 2013 pulcēs dejotājus no ASV, Kanādas, Ekvadoras, Austrālijas, Japānas, Singapūras un Eiropas valstīm.

Starptautisko sporta deju festivālu „Baltic Grand Prix 2013” rīko deju centrs „Spektrs” sadarbībā ar Latvijas Sporta deju federāciju, LR Izglītības un zinātnes ministriju, LSFP un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu. Festivālu atbalsta Rīgas dome un „LIVE Rīga”, un daudzi citi.

Biļetes var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV