Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Daiļslidošanas zvaigzne Jevgēņijs Pļuščenko ar čempionu šovu uzstāsies Rīgā

Easyget.lv, 13.12.2013. 10:14

11. aprīlī „Arēnā Rīga” viesosies daiļslidošanas olimpiskais čempions Jevgēņijs Pļuščenko ar jaunu ledus izrādi „Čempionu un draugu šovs”.

Kā informē šova producente Inga Kadeka, dalībai grandiozajā ledus izrādē izcilais daiļslidotājs ir pieaicinājis vairākas daiļslidošanas zvaigznes, kuras uzstājas slavenu mūziķu pavadījumā. „Čempionu un draugu šovā” uzstāsies aukstākā un graciozākā sporta veida leģendas - olimpiskā čempione daiļslidošanā, daiļslidošanas vēsturē pirmā septiņkārtējā Eiropas čempionāta uzvarētāja Irina Slucka, Eiropas čempioni Braiens Žubērs un Tomašs Verners, trīskārtējais ASV čempions Džonijs Veirs.

Šova apmeklētājiem būs iespēja redzēt ledus akrobāta Sergeja Jakimenko, kura lēciens ir iekļauts Ginesa rekordu grāmatā, priekšnesumu. Savus priekšnesumus izrādei gatavo spilgtais Lielbritānijas akrobātu duets Fiona Zalduā un Dmitrijs Suhanovs un vingrotāji, kas uzstājas bez nodrošinājuma - Jekaterina un Aleksandrs Česnas.

Jevgēņijs Pļuščenko konkurentus spēj apvienot par draugiem un izveidot lielisku šovu. Priekšnesumā „Ledus karaļi” J. Pļuščenko partneri būs viņa galvenie konkurenti uz ledus, kuri izrādes laikā izpildīs ļoti sarežģītus lēcienus un griezienus, radot sporta sacensībām līdzīgu atmosfēru.

Ledus šova apmeklētājiem būs iespēja vērot leģendāro priekšnesumu, kas iekaroja Eirovīzijas dziesmu konkursu pirms pāris gadiem - Jevgēņija Pļuščenko slidošanu un ungāru vijolnieka Edvīna Martona muzikālo pavadījumu.
Ledus izrādi „Čempionu un draugu šovs” vadīs Jana Rudkovska.

Biļetes tirdzniecībā pieejamas no trešdienas, 12.decembra, visās „Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas, sākot no 20 LVL / 28.46 EUR.

Papildu informācijai: http://www.evgeni-plushenko.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV