Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Aldaris LBL Zvaigžņu spēle šogad notiks Jēkabpilī

Easyget.lv, 17.01.2014. 16:29

Aldaris Latvijas Basketbola līga sadarbībā ar Jēkabpils domi un basketbola klubu „Jēkabpils” 22.reizi rīko LBL Zvaigžņu spēli, kurā LBL komanda sacentīsies ar Leģionāru izlasi. Zvaigžņu spēle notiks svētdien, 9.februārī Jēkabpils sporta namā, informē LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa.
Aldaris LBL Zvaigžņu spēle šogad notiks Jēkabpilī

Portālos basket.lv, draugiem.lv un delfi.lv sākas balsošana, kurā tiks ievēlēti Zvaigžņu spēles komandu pamatpiecnieki. Tā notiks līdz 30.janvārim. Vēl pa pieciem spēlētājiem katrai komandai izraudzīsies LBL.

Zvaigžņu spēles laikā notiks arī tradicionālās trīspunktu metēju sacensības, slam dunk konkurss, meistarības konkurss, treneru sacensības metienos no centra un, protams, komandu karsējmeiteņu konkurss.

Aldaris LBL direktore Lāsma Zandere: „Basketbola klubs „Jēkabpils” Aldaris LBL čempionātā piedalās tikai otro sezonu, tomēr jau ieguvis labu slavu gan ar labo sniegumu laukumā, gan ārpusspēļu aktivitātēm. Plašs suvenīru klāsts, radoša pieeja spēļu rīkošanai, aktīva komunicēšana ar skatītājiem – oriģinālas idejas un prasmīga to īstenošana. Augstu vērtējot jēkabpiliešu ieinteresētību un ieguldījumu basketbola attīstībā, Jēkabpili esam izraudzījušies par desmito Latvijas pilsētu, kurā notiks LBL Zvaigžņu spēle.”

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcēvičs: “Mēs esam priecīgi, ka Latvijas Basketbola līga ir novērtējusi mūsu pilsētu, pieticīgo infrastruktūru un, pats galvenais, mūsu komandu, lai popularizētu basketbolu Latvijā un mūsu pilsētā.”

LBL Zvaigžņu spēlē LBL komanda un līgā spēlējošo leģionāru izlase sacentīsies septīto reizi. 1995.gadā Rīgas Sporta pilī pārāki bija latvieši (139:133), 2000.gadā Ventspilī spēle beidzās neizšķirti (110:110), 2004.gadā Ventspilī, 2005.gadā Jelgavā un 2013.gadā Valmierā uzvarēja Leģionāri (106:93, 127:123 un 92:86), bet 2012.gadā Daugavpilī pārāka bija LBL izlase (132:131).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV