Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Latvijas labākais kikbokseris Lavrinovičs aizvadīs cīņu ar Kavaļausku

Easyget.lv, 21.01.2014. 13:04

Latvijas un Baltijas pussmagā svara K-1 čempions (-80 kg) Mareks Lavrinovičs 1. februārī Saldus sporta hallē profesionālo cīņu šova „FREON: JFX fights 3” ietvaros aizvadīs trīs raundu kikboksa cīņu ar Lietuvas pussmagā svara kikboksa čempionu Ķēstuti Kavaļausku, informē „Tukuma Brāļi” Sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Eisaks.
Latvijas labākais kikbokseris Lavrinovičs aizvadīs cīņu ar Kavaļausku

Lavrinoviča pēdējais eksāmens pirms atgriešanās elitē

Desmitkārtējais Latvijas kjokušinkai karatē čempions Mareks Lavrinovičs, kurš profesionālajā kikboksā debitēja 2005. gadā, savas deviņus gadus garās profesionālās karjeras laikā kļuvis par Latvijas un Baltijas K-1 čempionu, kā arī 2011. gadā FORWARD Eiropas K-1 čempionātā aizcīnījās līdz pat finālam, kurā kājas pēdas lūzuma dēļ atzina slavenā krievu kikboksera Aleksandra Stecurenko pārākumu.

Mareks Lavrinovičs pārcieta pēdas operāciju pēc, kuras bija spiests paņemt gadu garu atvaļinājumu un profesionālajā apritē atgriezās tikai pērngad ar uzvarām pār Lietuvas čempionu Luku Abložēviču un pasaules vicečempionu kikboksā Rodrigo Nzojibuku (Kongo).

Uzvara pār Nzojibuku, kura tika izcīnīta ar kājas spērienu salto lēcienā, Latvijas populārākā sporta portāla Sportacentrs.com versijā tika atzīts par 2013. gada labāko nokautu.

Mareks Lavrinovičs pilnībā nobriedis atgriezties elites grupā un piedalīties augstākā līmeņa sacensībās. Cīņu Saldū ar vairākkārtējo Lietuvas kikboksa un karatē čempionu amatieriem Ķēstuti Kvaļausku būs pēdējais eksāmens pirms atgriešanās uz starptautiskās skatuves.

„Tuvojos savai labākajai sportiskajai kondīcijai. Fiziski esmu par sevi pārliecināts, bet nedaudz trūkst prakses. Biju treniņnometnē Lietuvā, taču tas ir par maz, lai startētu uz starptautiskās skatuves, vajadzīgas cīņas, lai uzkrātu pieredzi un pārliecību. Kavaļauskas būs labs eksāmens pirms cīņas „Arēnā Rīga”, kas notiks vai nu martā, vai maijā,” skaidroja Lavrinovičs.

Ringā arī pasaules čempione Boža

Cīņu šova „JFX fights 3” ietvaros sporta līdzjutējus ar savu sniegumu ringā priecēs arī citi Latvijā un ārpus mūsu valsts robežām zināmi dūru meistari. Saldū ringā kāps arī kolorītā armēņu izcelsmes boksere, pasaules čempione boksā UBO versijā Agnese Boža, kuras pretinieces vārds vēl netiek izpausts.

Pasākumā par uzvarām spēkosies bijušais Latvijas vieglā svara MMA čempions Mihails Zabajevs, kurš ringā atgriežas pēc četru gadu pauzes, Anglijā dzīvojošais jamaikiešu kikbokseris Pīts Asgārds, Latvijas čempioni kikboksā Rihards Biģis un Jānis Ziediņš, kā arī citi cīņu sporta pasaulē ne mazāk zināmi vārdi.

Foto: Mareks Lavrinovičs. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV