Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Snovborda un frīstaila slēpošanas sacensību sezona sāksies 1. febuārī

Easyget.lv, 29.01.2014. 14:55

Jau trešo gadu norisināsies starptautiskā sacensību tūre „Ride in Baltics”, apvienojot labākos snovbordistus un frīstaila slēpotājus no Baltijas valstīm.
Snovborda un frīstaila slēpošanas sacensību sezona sāksies 1. febuārī

Baltijas čempioni snovbordā un frīstaila slēpošanā tiks noteikti pēc trīs sacensību posmiem pa vienam Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Pirmais Monster Energy Ride in Baltics`14 tūres posms Extreme Sport „Kings Of Jumps Battle” norisināsies jau šajā nedēļas nogalē, 1.-2. februārī, Munakā, Igaunijā, informē "Ride In Baltics" pārstāve Ieva Meļko.

Divu gadu laikā tūre ir attīstījusies un piesaistījusi lielu dalībnieku skaitu no visām Baltijas valstīm, arī Krievijas un Polijas, tāpēc šogad sacensības norisināsies divas dienas ar kvalifikācijas braucieniem sestdien un fināliem svētdien. Katrā tūres posmā arī atšķirīgs sacensību formāts, lai noteiktu Baltijas čempionus snovbordā un frīstaila slēpošanā.

Visu sezonu norisināsies arī īpašs Skullcandy foto konkurss, kurā aicināti piedalīties gan braucēji, gan sacensību skatītāji. Vairāk informācijas par konkursu: http://www.rideinbaltics.eu/scullcandy-photo-contest/

Nākamais Monster Energy Ride in Baltics`14 tūres posms norisināsies 15. un 16. februārī Latvijā, kas vienlaicīgi būs arī Latvijas čempionāts snovbordā un frīstaila slēpošanā slopestyle* disciplīnā.

Atgādinām, ka par iepriekšējā gada čempionu vīriešu konkurencē snovbordā kļuva Toms Petrusevičs no Latvijas, bet sieviešu grupā – Karīna Vītiņa.

*Slopestyle – snovborda sacensību disciplīna, kurā snovbordists brauciena laikā cenšas izpildīt tehniski sarežģītus trikus lielā amplitūdā un izkoptu stilu pār dažādiem snovparka elementiem – tramplīniem un slaidiem.

Vairāk info par pasākumu: http://www.rideinbaltics.eu/extremesportkingofjumpsbattle/
Online reģistrācija šeit: http://www.rideinbaltics.eu/online-registration/

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV