Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas sporta zvaigznes un slavenības februārī atklās privātu pludmali

Easyget.lv, 30.01.2014. 08:57

Ar paraugsacensībām jaunā un aizraujoša sporta veidā Slack-line pašā februāra spelgonī tiks atklāta jauna pludmale.

2. februārī plkst. 12.00 pludmales sporta centrs “Brazīlija” pulcēs Latvijā pazīstamus hokejistus, pludmales volejbola zvaigznes un citas slavenības ar ģimenēm un bērniem, lai atklātu privāto pludmali „Rio”, informē pludmales sporta centra pārstāvis Artūrs Dzelzs.

Pludmale “Rio” ir pludmales sporta centra „Brazīlija” paplašinājums, kurā izvietoti ne tikai atsevišķs smilšu laukums sporta un citām pludmales aktivitātēm, aizraujošas izklaides mazākajiem apmeklētājiem ar alpīnistu sienu un tīkliem aprīkotā “Tarzānu” istabā, bet arī privāts bārs.

Andris Blaka, pludmales sporta centra “Brazīlija” idejas autors un dibinātājs: “Priecājamies par „Brazīlijas” popularitātes un apmeklētāju skaita pieaugumu. Ar „Rio” atklāšanu varēsim piedāvāt īpašas ērtības ģimenēm ar bērniem un individuāliem klientiem privātu svinību organizēšanai, kā arī uzņēmumiem – īpašiem pasākumiem savā lokā.”

“Rio” pludmales pasākumu atklās jauna sporta veida Slack-line izcilāko sportistu paraugdemonstrējumi. Turpinājumā bezbailīgākie viesi varēs paši izmēģināt Slack-line un pārbaudīt savas balansēšanas spējas. Kompetentas žūrijas Annas Lieckalniņas, Ginta Meijas -“Rīgas Dinamo” un Latvijas izlases hokejista, uzraudzībā Latvijas Slack-line sportisti mērosies meistarībā un demonstrēs īstu profesionalitāti. Pasākuma viesiem tiks piedāvāta arī unikāla iespēja iejusties filmu varoņu lomā un nobaudīt eksotisku īstas pludmales gaisotni kopā ar daudziem slaveniem Latvijas sportistiem.

“Slack-line” ir jauns sporta veids, kurā notiek balansēšana uz platas neilona vai poliestera lentes. Tā ir nostiepta starp diviem kokiem vai citiem nekustīgiem objektiem, piemēram, betona stabiem. Pateicoties lentes elastīgumam, uz tās ir iespējams, staigāt, izpildīt dažādus trikus un palēcienus.

Papildus informācijai: www.brazil.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV