Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Sākusies balsošana par Handbola Zvaigžņu spēles sastāviem

Easyget.lv, 31.01.2014. 17:22

Sākot no šodienas līdz pat 5. martam iespēja nobalsot par Austrumu un Rietumu komandu sākuma septītniekiem pirmajai Latvijas Handbola Virslīgas čempionāta Zvaigžņu spēlei, kura 22. martā notiks Dobelē.
Sākusies balsošana par Handbola Zvaigžņu spēles sastāviem

Rietumu sastāvā varēs iekļūt Dobeles "Tenax", "HK Vaiņode", "ASK/LU", RTU un "Jūrmalas Sports" spēlētāji, bet Austrumos - "SK Latgols", "Celtnieks/LSPA", "HK Ogre" un "Stopiņu NHK". Balsošanā piedalās spēlētāji, kuri nav savainoti (būs veseli 22. martā) un kas līdz 30. janvārim pieteikti vismaz divās šīs sezonas Virslīgas spēlēs.

Sākuma sastāvā iekļūst viens spēlētājs no katras pozīcijas. Pārējos septiņus handbolistus atlasīs katras komandas treneri. Austrumu komandu cīņā vedīs Andrejs Narnickis (SK Latgols), Dmitrijs Bražņikovs (Celtnieks/LSPA) un Andris Molotanovs (HK Ogre), bet Rietumus - Sandris Veršakovs (Dobeles Tenax), Arnis Butans (RTU) un Ivars Dumarāns (Jūrmalas Sports).

Handbola līdzjutējiem ir iespēja nobalsot arī par tiesnešiem, no kuriem seši apkalpos Zvaigžņu spēli.

Par komandu sākumsastāviem iespēja nobalsot: http://zvaigznuspele.handball.lv/

Balsot var vienu reizi dienā ar kādu no sociālo mediju profiliem - Draugiem, Facebook vai Twitter.

Zvaigžņu spēles ietvaros vīriešu un sieviešu konkurencē tiks noskaidroti labākie arī divos pārbaudījumos - atraktīvākais metiens 1:1 ar vārtsargu un precīzākais metienu izpildītājs no 7 metru soda metiena līnijas. Konkursu dalībniekus uzaicinās LHF sacensību komisija.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV