Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sočos pacelts Latvijas karogs

Easyget.lv, 06.02.2014. 09:10

Vakar, 5.februārī Kalnu Olimpiskajā ciematā notika svinīgā Latvijas valsts karoga pacelšanas ceremonija, informē LOK.
Sočos pacelts Latvijas karogs

Pasākuma jauko un sirsnīgo atmosfēru papildināja Sibīrijas jauniešu kora uzstāšanās. Reizē ar mūsu komandu karoga pacelšanas ceremonijas notika arī Bulgārijas un Dominikas komandām. Mūsu komandu sveica Kalnu Olimpiskā ciemata vicemērs, trīskārtējais Olimpiskais čempions vingrošanā Aleksejs Ņemovs.

Latvijas komanda bija sapulcējusies kuplā skaitā – uz pasākumu bija ieradušies visi kamaniņbraucēji, kalnu slēpotājs Roberts Rode, skeletoniste Lelde Priedulēna, kā arī treneri un apkalpojošais personāls.

Latvijas komandas vārdā, LOK viceprezidents Einars Fogelis ciemata vadībai uzdāvināja mūsu komandas rakstainos cimdus, cepuri, šalli un somu. Savukārt Latvijas delegācija saņēma baltus cimdus ar Soču ziemas Olimpisko spēļu simboliku.

Priecē, ka Latvijas sportisti uz svinīgo karoga pacelšanu bija ieradušies kuplā skaitā, jo Latviju pārstāvēja 29 komandas dalībnieki, bet no Bulgārijas un Dominikas ceremonijā piedalījās tikai pa 5 – 6 cilvēkiem.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV