Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Atceltas skijoringa sacensības Cēsīs

Easyget.lv, 10.02.2014. 12:24

Nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ atceltas skijoringa sacensības Red Bull Twitch’n’Ride, kas bija paredzētas 16. februārī Cēsīs.

„Jau pie pirmajiem šīs ziemas atkušņiem gaisā parādījās bažas, ka skijoringa sacensības pārāk silto laikapstākļu dēļ varētu nenotikt. Tika plānoti arī papildus scenāriji, kā dabūt sniegu trasē, ja tas nebūs sasnidzis. Tomēr šodien, paskatoties ārā pa logu un laika prognozēs, nākas atzīt, ka pavasarīgais gaiss ir pārāk silts, lai trasi varētu nodrošināt ar sniegu, kas izturētu šāda apjoma skijoringa sacensības,” stāsta Red Bull Latvia pārstāve Ilze Petersone.

Sacensību tehniskais direktors Artis Rasmanis neslēpj sarūgtinājumu: „Ir ieguldīts milzīgs darbs un enerģija. Protams, ir žēl, ka sacensības nākas atcelt - šogad trase bija uzbūvēta sarežģītāka un tehniski interesantāka ar 12 lēcieniem.” Tomēr ir cerība, ka nākamsezon „Laika vecis” būs labvēlīgāks un nodrošinās sacensībām piemērotākus apstākļus un interesenti varēs tikties Cēsīs uz izaicinājuma pilnām skijoringa sacensībām Red Bull Twitch’n’Ride.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV