Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Standartauto šī gada sacensību sezona turpinās ar miniralliju Madona

Easyget.lv, 14.02.2014. 16:07

Sestdien, 15. februārī, ar miniralliju “Madona” turpinās LAF Standartauto komisijas paspārnē esošo sacensību sezona.
Standartauto šī gada sacensību sezona turpinās ar miniralliju Madona

Madonā uz starta stāsies 75 ekipāžas, kas ar saviem standarta automobiļiem sacentīsies gan četrās ieskaites klasēs, gan Junioru kausā, gan Open klasē.

Nākamajām minirallija sacensībām bija jānotiek jau 1.martā Cēsu pusē. Tomēr šajā datumā Cēsīs minirallija ekipāžas neredzēsim, jo posma organizatori, biedrība RLV, sacensību tehnisku iemeslu dēļ ir atcēluši.

Labā ziņa, kā stāsta Cēsu minirallija rīkotāji, ir tas, ka šī sacensība nav atcelta pavisam, bet gan pārcelta uz rudeni ( tālāka informācija par plānoto datumu un norises vietu tiks precizēta).

Pavisam nedaudz ir pamainījies arī rallija supersprinta kalendārs. Pirmais rallija supersprinta posms šogad tika plānots 8.martā Biķerniekos. Bet, tā kā šajā dienā trasē norisinās arī BTA Sieviešu dienas rallijs, supersprinta organizatori džentelmeniski piekāpās dāmām, pārceļot sacensību uz svētdienu, 9. martu.

Rallijsprinta ekipāžas turpinās ar „Alūksnes” rallijsprintu uzsāktās cīņas rallija „Sarma” ietvaros 22.-23. februārī.

Šogad minirallija kausa izcīņa standarta automašīnām norisināsies 5 posmos, rallija supersprinta braucējiem - 6 sacensības, bet rallijsprinta 2014.gada kalendārā ir veselas 8 sacensības, tostarp viena Lietuvā.

Ar LAF SAK minirallija, rallija supersprinta un rallijsprinta kalendāriem un sacensību nolikumiem var iepazīties Latvijas automobiļu federācijas mājas lapas www.laf.lv un www.4rati.lv attiecīgajās sadaļās.

Foto: minirallijs “Madona”. Foto (c) Dace Janova, www.4rati.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV