Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Ziemas sportisko aktivitāšu festivālā teiks ardievas ziemai

Easyget.lv, 18.02.2014. 13:58

Svētdien, 23.februārī, Sporta un aktīvās atpūtas centrā, Uzvaras bulvārī 15, visas dienas garumā norisināsies Ziemas sportisko aktivitāšu festivāls, kura laikā ikviens ir aicināts piedalīties dažādās aktivitātēs svaigā gaisā.

Festivālu jau plkst. 11.00 atklās populārā un atraktīvā dejotāja Marta Kešāne, kas iesildīs ikvienu festivālā dalībnieku rosīgajām aktivitātēm, ko apmeklētāji varēs izbaudīt dienas turpinājumā.

Ģimenēm un bērniem sagatavotas īpašas aktivitātes, kas stiprinās ģimenes kopīgumu, vecinās radošumu un prasmi strādāt komandā. Festivālā ar pēdējām sniega pikām varēs izmēģināt roku precizitāti, metot Olimpiskajā mērķī, izaicināt sevi fotoorientēšanās aktivitātē, veidot ziemas pastkartes un citas radošas lietas, sacensties Rudolfa kamaniņu sprintā un pārbaudīt ģimenes spēju strādāt komandā, slēpojot ar kopīgajām slēpēm.

Līdztekus ģimeņu aktivitātēm varēs izbaudīt ātrumu, traucoties haskiju suņu pajūgā, pielikt roku olimpisko ledus skulptūru tapšanā, relaksēties siltā un aukstā ūdens baļļās kopa ar ziemas peldētājiem jeb roņiem, kā arī izvingroties nūjošanas un brīvdabas vingrošanas nodarbībās.

Festivāla gaitā uz skatuves ar muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies bērni un profesionāli breakdance dejotāji.

Pasākums tiek rīkots Olimpisko spēļu un ziemas noslēguma noskaņās. Ziemas sportisko aktivitāšu festivālā aicināts piedalīties jebkura vecuma iedzīvotājs, jo plašajā aktivitāšu klāstā katrs sev varēs atrast interesējošu nodarbi. Īpaši gaidītas ir ģimenes ar bērniem. Ieeja un dalība pasākumā ir bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV