Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Svētdien Rīgā notiks pirmais Ziemas sportisko aktivitāšu festivāls

Easyget.lv, 21.02.2014. 16:33

Jautrais haskiju bobslejs, ledus skulptūru māksla, sinhronais ģimenes slēpojums, sportiskā fotoorientēšanās un Rūdolfa kamaniņu sprints ir tikai dažas no aktivitātēm, kas sagaidīs Ziemas sportisko aktivitāšu festivāla apmeklētājus.

23. februārī pirmo reizi Rīgā notiks Ziemas sportisko aktivitāšu festivāls, kur ikviens visas dienas garumā varēs izbaudīt dažādas sportiskas un radošas aktivitātes svaigā gaisā.

Plkst. 11.00 festivālu atklās populārā un atraktīvā dejotāja Marta Kešāne, kas iesildīs ikvienu festivāla dalībnieku rosīgajām aktivitātēm, kas apmeklētājus sagaidīs dienas turpinājumā. Ģimenēm un bērniem sagatavotas īpašas aktivitātes, kas stiprinās ģimenes kopīgumu, vecinās radošumu un prasmi strādāt komandā.

Līdztekus citām aktivitātēm ikviens pasākuma apmeklētājs varēs relaksēties siltā un aukstā ūdens baļļās kopā ar ziemas peldētājiem jeb „roņiem”, kā arī izvingroties nūjošanas un brīvdabas vingrošanas nodarbībās.

Festivāla gaitā uz skatuves ar muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies bērni, breakdance dejotāji un Gunārs Bītz ar beatbox ritmiem. Visas dienas garumā ikvienu festivāla viesi sasildīs ne tikai sportiskās aktivitātes, bet arī garšīgā Lipton tēja, Bonduelle karstā kukurūza un citi našķi.

Festivāla organizatori aicina gan lielus, gan mazus apmeklētājus ierasties ērtā apģērbā un apavos, ņemt līdzi arī dvieli un aktīvi izbaudīt sportisko pasākuma programmu. Plašāka festivāla programma un vairāk info www.ziemasfestivals.lv.

Ieeja un dalība pasākumā būs bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV