Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Madonas slēpojums pulcē vairāk nekā 250 dalībnieku

Easyget.lv, 24.02.2014. 10:58

Nedēļas nogalē aizritējušas biedrības sporta kluba „SportLat” organizētās slēpošanas sacensības Sport2000 Tautas slēpojums „Madona” Madonas slēpošanas un biatlona sporta bāzē „Smeceres sils”, pulcējot vairāk nekā 250 dalībnieki no dažādiem Latvijas novadiem, kā arī sportistus no Lietuvas, informē SportLat mārketinga komunikāciju vadītājs Jānis Dreiškins.
Madonas slēpojums pulcē vairāk nekā 250 dalībnieku

Neskatoties uz to, ka šogad ziema mūs nelutina ar sniegu, madonieši bija sagatavojuši 2,5km garu apli ar mākslīgo sniegu, kurā dalībnieki sacentās brīvajā slēpošanas stilā savās vecuma grupās un distancēs (no 2,5 – 20 km). Arī pašiem mazākajiem tika organizēts bērnu slēpojums 100 – 300m garumā. Dalībnieku vidū bija gan aktīvā dzīvesveida piekritēji, gan sportisti ar olimpisko spēļu pieredzi. Startēja arī ilggadējais Latvijas biatlona valstsvienības līderis Ilmārs Bricis, kurš nesen atgriezies no Šočiem, kur vadīja Lietuvas biatlona izlasi. Slēpojumā startēja arī viņa audzēkņi no Lietuvas.

Ātrākie bērni B1 grupā izrādījās Alekss Škaļikovs, B2 grupā Pēteris Lukstiņš un Ance Dorotkina, B3 grupā Silvesters Švauksts un Katrīna Bernāne.

Tālāk uz starta līnijas stājās jauniešu, junioru un veselības klases dalībnieki, kuri veica no 2,5 km līdz 10 km garu distanci. Par uzvarētājiem šajās vecuma grupās kļuva Samanta Krampe (S12), Ieva Pūce (S15), Katrīna Pāvula (S16), Gustavs Lukstiņš (V12), Raimo Vīgants (V15) un Kārlis Fogelis (V16).

15 km distancē ātrākie slēpotāji savās vecuma grupās bija Natalja Kocergina (S20), Linda Savļaka - Bondare (S30), Laima Klauža (S40), Rita Žuravļova (S50), Antis Zunda (V50), Andris Dainis (V60).

Sacensības kulmināciju sasniedza, kad uz startu stājā 20 km distances slēpotāji, no kuriem ātrākie savās vecuma grupās izrādījās Oskars Muižnieks (V20), Kārlis Vanags (V30), Rolands Rudzītis (V35) un Ilmārs Bricis (V40).

Pilnus sacensību dalībnieku rezultātus ir iespējams aplūkot http://www.sportlat.lv/results.php?id=483

Sacensības organizēja sporta pasākumu rīkotājs Biedrība Sporta klubs „SportLat”. Liels paldies jāsaka slēpošanas un biatlona sporta bāzei „Smeceres sils” un Madonas novada pašvaldībai par ieguldīto milzīgo darbu trases sagatavošanā un noturēšanā šādos laika apstākļos.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV