Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sākas pieteikšanās BTA Sieviešu dienas rallijam 2014

Easyget.lv, 21.12.2013. 12:53

8. martā sesto reizi pēc kārtas norisināsies daudzu simtu Latvijas dāmu iecienītais pasākums „BTA Sieviešu dienas rallijs”.
Sākas pieteikšanās BTA Sieviešu dienas rallijam 2014

„BTA Sieviešu dienas rallijs” ir unikāls vienīgais šāda veida Sieviešu dienas svinēšanas pasākums Latvijā un pat pasaulē, kurš ik gadu vienuviet pulcē gandrīz tūkstoti atraktīvu un radošu dāmu. To raksturo ziedi, dāvanas, komplimenti, lieliska gaisotne, īpaša atmosfēra un apkārt virmojošā svētku sajūta, ko rada pašas rallija dalībnieces, rūpējoties par vienotu komandas vizuālo tēlu un sava auto noformējumu.

Ņemot vērā situāciju uz Latvijas ceļiem un ievērojamo ceļu satiksmes negadījumu skaitu šogad, pasākuma organizēšanā iesaistītie dalībnieki – biedrība „Par stipru Latviju!”, BTA un CSDD, 2014. gadā rīkoto „BTA Sieviešu dienu ralliju” nolēmuši papildināt ar izglītojošu pasākumu kopumu, lai, izglītojot autovadītājas par drošu un pārdomātu braukšanu, veicinātu ceļu satiksmes negadījumu skaita samazināšanu un pievērstu lielāku uzmanību drošai un pārdomātai braukšanai.

Statistika rāda, ka sievietes ir apzinīgākas un prātīgākas autobraucējas nekā vīrieši. 8. martā visām „BTA Sieviešu dienas rallija ” dalībniecēm tiks dota iespēja to pierādīt – viņas brauc pieklājīgi, skaisti un droši, ievērojot ceļu satiksmes noteikumus. Papildus tam tiks pilnveidota arī pasākuma norises koncepcija, proti, sadarbībā ar CSDD tiks izveidots speciāls poligons, kurā dāmas varēs sevi pārbaudīt, izmantojot specializētu aprīkojumu – „dzērāju brilles”, „trieciena estakāde” u.tml., kā arī trasē tiks izveidota BTA Drošas braukšanas josla, kurā uzrādīties rezultāti tiks iekļauti arī rallija rezultātu kopvērtējumā. Ikviena dalībniece šādi varēs pārbaudīt savas zināšanas neparedzētās un pat ekstremālās situācijās uz ceļa.

Gadu gaitā pasākums guvis neticami lielu atsaucību, un iepriekšējā rallijā piedalījās 386 ekipāžas, tādēļ nākamgad rallijā varēs piedalīties jau 550 ekipāžas. Dalībai rallijā izveidota vienkāršāka reģistrācijas sistēma, būtiski uzlabota rallija rezultātu laika kontroles sistēma, lai ikviena dalībniece būtu droša par savu rezultātu, kā arī gaidāms jauns rallija maršruts – Rīga un vairākas tās piepilsētas. Pēc visu kontrolpunktu atrašanas norādītajā secībā un veiksmīga finiša dalībnieces gaidīs Sieviešu dienas ballīte, kas sāksies plkst. 21:00 modes un izklaides centra „Riga Plaza” 2. stāvā, ēdināšanas zonā. Visas pasākuma dienas garumā par jautru atmosfēru rūpēsies Kaspars Upaciers jeb Ufo, un viņam šogad pievienosies pasākumu un TV raidījumu vadītājs Armands Simsons.

Reģistrēties pasākumam iespējams, apmeklējot rallija oficiālo mājas lapu www.womensdayrally.com un BTA mājas lapu www.bta.lv. Organizatori atgādina – piesakoties rallijam ātrāk, dalības maksa būs lētāka. Dalības maksa viena ekipāžai no 21. decembra līdz 31. decembrim ir 38.50 LVL (55 EUR).

Plašāku informāciju par „BTA Sieviešu dienas ralliju” var iegūt jaunajā pasākuma mājas lapā www.womensdayrally.com.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV