Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Biķerniekos sākas rallija supersprinta sestā sezona

Easyget.lv, 26.02.2014. 17:24

9. martā ar sacīkstēm Biķernieku trasē tiks uzsākta jau sestā rallija supersprinta sezona.

LAF SAK Latvijas čempionāta un FREKO kausa izcīņas rallija supersprintā standarta un sporta automašīnām 2014.gada kalendāru veidos seši posmi, no kuriem trīs norisināsies Rīgā un pa vienam - Smiltenē, Jelgavā un Jūrmalā.

Tāpat kā iepriekš, rallija supersprintā var startēt jebkurš, kura rīcībā ir automašīna ar pielaidi ceļu satiksmei. Startēt iespējams četrās standartauto ieskaites grupās: FWD 1600, 2WD, RWD, VAZ Historic Open, 4WD, 4WD+.

Dalībnieki, kuru rīcībā ir atbilstoši sacensību noteikumiem sagatavotas sporta automašīnas, varēs cīnīties par Latvijas kausu Open 2WD un Open 4WD klasēs. Jaunieši, kas dzimuši 1996.gadā un vēlāk, sacentīsies īpašajā U 18 klasē. Kausa izcīņa notiks arī komandu ieskaitē.

Lai gan pirmo šīgada rallija supersprinta sacensību nosaukums „Ziema Biķerniekos”, iespējams, ne gluži atbildīs laika apstākļiem trasē 9.martā, tomēr tā būs ne mazāk interesanta kā ziemā.

Atgādinām, ka vēl tikai līdz 1.martam ir iespējams pieteikties sacensībai, maksājot dalības maksu EUR 50. Ja dalībnieks reģistrējas pēc 1.marta, dalības maksa būs EUR 60.

Dalībnieku reģistrācija turpinās interneta vietnē www.4rati.lv sadaļā „Supersprints”, turpat arī sacensību nolikums un jau pieteikušos dalībnieku saraksts. Pagaidām visvairāk pieteikumu saņemts 4 WD plus un RWD ieskaitēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV