Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pirmoreiz Latvijā Eiropas čempionāts ziemas vindsērfingā

Easyget.lv, 28.02.2014. 10:55

Ceturtdien sācies Eiropas čempionāts ziemas vindsērfingā 2014, kas līdz 1.martam norisinās Rīgā uz Ķīšezera. Par čempionu tituliem cīnās braucēji no vairākām Eiropas valstīm, tajā skaitā pašmāju pieredzējušais burātājs Jānis Preiss.
Pirmoreiz Latvijā Eiropas čempionāts ziemas vindsērfingā

Līdz šim Latvijā notikuši vairāki Eiropas kausa posmi, kā arī Pasaules čempionāts ledus un sniega burāšanā 2009.gadā, bet Eiropas čempioni ziemas vindsērfingā Latvijā notiks pirmoreiz. Pasākuma ietvaros norisinās arī Latvijas čempionāts ziemas vindsērfingā, kuram joprojām iespējams reģistrēties sacensību norises vietā, informē sacensību organizatoru pārstāve Ieva Meļko.

„Sacensības ir sākušās ļoti veiksmīgi, gluds ledus nodrošina izcilus apstākļus abu disciplīnu norisei. Pēc pirmās dienas līderis slaloma un kursa disciplīnās ir Latvijas braucējs Jānis Preiss, tomēr ļoti spēcīgi ir arī citi konkurenti, tāpēc rezultāti nākamajās divās sacensību dienās var mainīties. Izšķirošie braucieni norisināsies sestdien,” skaidro „Vindsērfinga kluba 360” valdes loceklis un Eiropas čempionāta galvenais tiesnesis Ričards Liepiņš.

Dinamiskās ziemas vindsērfinga sacensības klātienē var vērot jebkurš interesents gan no Ķīšezera krasta, gan slidojot! Savukārt, sasildīties un nobaudīt garšīgu maltīti varēs turpat kafejnīcā „CABO”. Piektdien un sestdien sacensības sākas ap plkst.11:00 un turpinās līdz vakaram.

Eiropas čempionātu ziemas vindsērfingā 2014 (Winter Windsurfing European Open Championship 2014 – WWEO2014) organizē „Vindsērfinga klubs 360”.

Apbalvošanas ceremonija un oficiālais čempionāta noslēgums plānots sestdien, 1.martā plkst.20:00, „CABO” kafejnīcā, Rīgā.

Vairāk informācijas par WWEO2014: www.winterwindsurf.com

Foto: Eiropas čempionāts ziemas vindsērfingā. Foto (c) Ivo Blūms

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV