Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

ZZ Čempionātam divu nedēļu laikā pieteikušās vairāk nekā 1200 klases

Easyget.lv, 27.03.2014. 13:10

Visvairāk pieteikumu dalībai “ZZ Čempionātā” saņemti no Vidzemes un Kurzemes reģionu skolām
ZZ Čempionātam divu nedēļu laikā pieteikušās vairāk nekā 1200 klases

Kā informē Zane Leite, “ZZ Čempionāts” sabiedrisko attiecību konsultante, vērienīgākajām Latvijas skolēnu spēka un prāta spēlēm “ZZ Čempionāts” kopš pieteikšanās izsludināšanas īpaši lielu interesi izrādījuši Rīgas un Liepājas pilsētu skolēni, no kuriem saņemti attiecīgi 188 un 53 klašu pieteikumi. Trešā aktīvākā pilsēta pieteikumu ziņā ir Valmiera, no kuras pieteikušās 38 klases. Vismazāk pieteikumu saņemts no Latgales reģiona. Savukārt no klašu grupām aktīvākie ir 6.-8.klašu skolēni, kuri šobrīd veido teju pusi no visiem pieteikumiem. Šogad pirmo reizi sacensību vēsturē piedalīties aicināti arī 9. un 12. klašu skolēni, un zīmīgi, ka tieši šīs klašu grupas skolēni ir otri aktīvākie pieteikumu iesniedzēji – divu nedēļu laikā saņemti vairāk nekā 400 pieteikumi.

Skolēni “ZZ Čempionātā” cīnīsies ne tikai par Latvijas radošākās, vienotākās un sportiskākās klases titulu, bet arī par vērtīgām balvām. Šogad pirmās vietas ieguvēji katrā klašu grupā saņems aizraujošu lidojumu ar privāto lidmašīnu uz Berlīni no saldējums “Premia”. Otrās vietas ieguvēji balvās saņems jaunākos Huawei viedtelefonus Ascend G6 LTE visai klasei, savukārt trešo vietu ieguvēji dosies eksursijā uz zinātnisko centru AHHAA Igaunijā.

Kā ierasts, “ZZ Čempionāts 2014” norisināsies trīs posmos – mājasdarba izpilde, pusfināli un fināls –, un sacensības par Latvijas radošākās, vienotākās un sportiskākās klases titulu un vērtīgām balvām noritēs trīs klašu grupās: 4.-5., 6.-8. un 9.-12. klases. Lai varētu kvalificēties “ZZ Čempionāta” pusfināliem, pēc reģistrēšanās mājaslapā www.zzcempionats.lv tiek dots radošais mājasdarbs, kurā klasēm jāvienojas kopīgā uzdevumā. Šogad tiek dots mājasdarbs “Slepenā misija: Labais darbs”, kura uzdevums ir paveikt kādu labu darbu savai skolai, pilsētai vai ciematam, un to parādīt atraktīvā video.

Latvijā vērienīgākās skolēnu sporta un prāta spēles “ZZ Čempionāts” organizē “Tele2” sarunu karte “Zelta Zivtiņa” sadarbībā ar jauniešu organizāciju “Avantis”.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV