Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Karro Anglijas čempionātā turpina uzrādīt labus rezultātus

Easyget.lv, 09.04.2014. 10:23

Svētdien tika aizvadīts otrais Anglijas motokrosa čempionāta posms, kurā MX2 klasē otro vietu izcīnīja latviešu motosportists Matīss Karro, kurš arī absolūtajā kopvērtējumā pēc diviem posmiem ir otrais, informē Mārtiņš Jankovskis, sportista preses pārstāvis.
Karro Anglijas čempionātā turpina uzrādīt labus rezultātus

Kvalifikācijā un Superpole braucienā Karro, kurš startē ar "MX Moduls" atbalstu, izcīnīja 1.vietu. Ja pirmajā braucienā Matīss kļūdījās un finišēja tikai devītajā vietā, tad otrajā un trešajā braucienā Karro bija ātrākais. Tas mūsu sportistam trīs braucienu summā ļāva izcīnīt otro vietu.

„Šī nebija mana mīļākā trase, jo tā bija ļoti grūta. Taču, neskatoties uz to, kvalifikācijā izdevās izcīnīt pirmo starta vietu,” iesāk Matīss Karro. „Pirmā brauciena starts bija labs un aizbraucu kā trešais. Tajā brīdī nebija vēlmes uzreiz par katru cenu apdzīt sev priekšā esošos, jo zināju, ka brauciena vidū man būs izdevības viņus apdzīt. Taču pirmā apļa beigās pieļāvu rupju kļūdu, kas man lika zaudēt daudz pozīcijas. Beigās aizcīnījos līdz devītajai vietai ar ko, protams, apmierināts nebiju.”

„Otrā brauciena sākums identisks pirmajam – no starta aizgāju kā trešais, līdz brauciena vidū apdzinu konkurentus un izvirzījos vadībā, ko arī nosargāju līdz pašām beigām. Arī trešajā braucienā starts neizdevās, taču turpinājumā biju ātrs un izcīnīju pirmo vietu,” savus braucienus komentē Karro.

„Kopvērtējumā paliku otrais, kas man arī absolūtajā ieskaitē pēc diviem posmiem dod otro vietu. No līdera šobrīd atpalieku tikai divus punktus. Liels paldies "MX Moduls" un daudzajiem latviešu faniem, kas bija ieradušies mani atbalstīt klātienē. Bija patīkami redzēt trasē plīvojam Latvijas karogu. Savējie par savējiem,” pacilātā noskaņojumā nobeidz Karro.

Nākamais starts Matīsam paredzēts jau šajās brīvdienās, kad Itālijā tiks aizvadīts ceturtais pasaules motokrosa čempionāta posms.

Foto: Matīss Karro. Foto (c) Bavo Swijgers, Wilvo Forkrent KTM

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV