Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Svētdien Biķernieku trasē - rallija supersprinta otrais posms

Easyget.lv, 09.04.2014. 17:16

13. aprīlī Biķernieku trasē tiks gaidīti Latvijas čempionāta un Freko kausa izcīņas rallija supersprintā 2.posma „Pavasaris Biķerniekos”dalībnieki un skatītāji.
Svētdien Biķernieku trasē - rallija supersprinta otrais posms

Šajās sacensībās, atkarībā no ieskaites klases, dalībnieki var startēt gan ar ikdienas satiksmē izmantojamām, gan speciāli sagatavotām sporta automašīnām.

Organizatori informē, ka šoreiz Biķernieku trase būs pārveidota rallija supersprintam iepriekš neizmantotā konfigurācijā, un svētdien supersprinta dalībniekiem tiks piedāvāta beidzamā iespēja izbraukt arī „Elkoņa” līkumu esošajā kvalitātē pirms trases renovācijas.

Svētdienas sacensības apkalpos starptautiska līmeņa tiesneši ar pieredzi Mūsā notiekošajā FIA Eiropas autokrosa čempionātā. Bez tam, lai izvairītos no sodu piešķiršanas par izbraukšanu ārpus trases, tā tiks ierobežota ar no riepām izveidotiem blokiem.

Patlaban „Pavasarim Biķerniekos” ir pieteikušies tuvu pie 100 dalībniekiem. Arī pārējie braukt gribētāji vēl var paspēt reģistrēt savu pieteikumu sacensībām – tas izdarāms www.4rati sadaļā „Supersprints” līdz 10.aprīļa pēcpusdienai.

Biķerniekos svētdien, 13.aprīlī dalībnieki tiek gaidīti no plkst.8:30, savukārt skatītāji uz pirmā brauciena startu plkst.11:30. Ieeja skatītājiem – bez maksas.

Foto: Freko kausa izcīņa rallija supersprintā. Foto (c) Dace Janova, www.4rati.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV