Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Tuvojas Biķernieku pusmaratons

Easyget.lv, 10.04.2014. 14:09

27. aprīlī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē Rīgā tiks aizvadīts skriešanas seriāla "Skrien Latvija" otrais posms – Biķernieku pusmaratons. Pieteikšanās sacensībām jau sākusies, turklāt līdz 17.aprīlim dalības maksa ir zemāka.

Gatavojoties Biķernieku pusmaratonam Rīgā katru ceturtdienu norisinās "Nike Running Club" treniņi. Pirmais no četriem treniņiem jau norisinājās 3.aprīlī, bet nākamie gaidāmi 10., 17. un 24.aprīlī. Katru nedēļu tikšanās vieta gan ir cita – 10.aprīlī pulcēšanās vieta ir Uzvara parks Uzvaras bulvārī 15, 17.aprīlī – pie Sportland nomas punkta Mežaparkā, bet 24.aprīlī – Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, Sergeja Eizenšteina ielā 2.

Lieliska iespēja uzņēmumu komandām – izveidojiet savu uzņēmuma komandu, iegūstiet bonusus un uzvariet sacensībās "Kolektīva kilometri". Komandā jāstartē vismaz pieciem dalībniekiem. Ja komanda tiek pieteikta līdz 21.aprīlim:

  • komandas šefs saņem "Nike" t-kreklu; 
  • komanda saņem īpašus dalībnieku numurus – pēc izvēles: ar dalībnieka vārdu vai uzņēmuma nosaukumu;
  • ieskaiti īpašajā kolektīvu komandu cīņā "Kolektīva kilometri", kurā summējas visas komandas dalībnieku veiktie kilometri un uzvarētāju nosaka pēc lielākās kilometru summa. "Kolektīva kilometri" uzvarētāji saņem lielo kausu.

Biķernieku pusmaratona dalībniekus, kā jau minēts, sagaida arī dažādi labumi, šajā gadījumā "burkāniņi", kuru skaits sasniedz trīs desmitus. Vairāk par „burkāniņiem” var uzzināt mājas lapā: http://www.bikerniekupusmaratons.lv/?id=burkanini

Par pazeminātu maksu Biķernieku pusmaratonam var pieteikties līdz 17.aprīlim, pēc tam dalības maksa pieaugs. Kā ierasts, dalībniekiem pieejamas vairākas distances – pusmaratons, 11 km "Nike" skrējiens, 5.5 km tautas skrējiens, SEB bērnu skrējieni un nūjošana. Sīkāka informācija pieejama www.bikerniekupusmaratons.lv un www.skrienlatvija.lv.

Vēl kāda lieliska iespēja – ikviens, kas piedalījās Rēzeknes pusmaratonā, var izveidot savu skrējiena video, mājaslapā www.seemyrun.lv ievadot skrējēja numuru. Šī ir pavisam jauna iespēja, kuru varēs izmantot arī nākamajos posmos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV