Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Ghetto Games atklās sesto sezonu

Easyget.lv, 14.04.2014. 09:12

Ghetto Games sestās sezonas atklāšanas svinības šogad ir paredzētas nedēļas garumā un sāksies 10. maijā ar Austrumeiropas čempionāta posmu ielu motociklu frīstailā un turpināsies visas nedēļas garumā ar tradicionālajām Ghetto Basket, Ghetto Football un Ghetto Floorball sacensībām.
Ghetto Games atklās sesto sezonu

10.maijs – Ghetto Streetbike freestyle sacensības

Īsi pirms oficiālās sezonas atklāšanas, Ghetto Games galvenajā mītnē – Grīziņkalna skeitparkā, norisināsies iespaidīgas sacensības ielu motociklu frīstailā Ghetto Streetbike Freestlye ar labākajiem Ziemeļu un Austrumeiropas stantraideriem. Šīs ir pirmās šāda veida sacensības Rīgā un sola pārsteigt skatītājus ar elpu aizraujošiem, adrenalīna devas bagātiem un spilgtiem šoviem.

Sacensību dalībnieki piedalīsies ne tikai Streetbike Freestyle Austrumeiropas čempionāta 2.posmā, bet arī cīnīsies par 3500 eiro lielu balvu fondu. Rīgā paredzētās sacensībās ir otrais no trim sacensību posmiem, kur pirmās norisinās 26. aprīlī Sanktpēterburgā, savukārt noslēdzošās – trešās sacensības paredzētas 2. septembrī Maskavā. Sacensības būs īpaši iespaidīgas, jo tajās piedalīsies motokaskadieri no Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Čehijas, Krievijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Somijas un pašmāju lieliskie stanteri – Jānis Rozītis un Lauris Klēbahs.

Ik gadu Ghetto Games sezona oficiāli tiek atklāta 13.maijā ar Ghetto Basket sacensībām. Izņēmums nav arī šis gads, tādēļ ikviens ir gaidīts uz oficiālo sezonas atklāšanu otrdien, 13.maijā, kad notiks pirmās ielu basketbola sacensības. Savukārt 14.maija pēcpusdienā turpināsim ar Ghetot Football, bet ceturtdien, 15.maijā – ar Ghetto Floorball sacensībām.
150 pasākumi visā Latvijā visas vasaras garumā.

Ghetto Games 6. sezonā kopumā notiks 150 pasākumi visā Latvijā. Visas vasaras garumā tiks rīkoti lielāki un mazāki Ghetto Games izbraukuma turnīri tādās Latvijas pilsētās kā Mārupe, Krāslava, Salaspils, Brocēni, Valka, Cēsis, Alūksne, Jūrmala, Jēkabpils un citviet. Bet Ghetto Games vasaras kulminācijas būs Ghetto Games Festivāls Ventspilī, Sprite Slam Dunk konkurss Rīgā, Grīziņkalnā, un grandiozais sezonas noslēguma pasākums 11.novembra krastmalā.

Ghetto Alianse – aktīvu jauniešu iniciatīvas projekts

Šogad ir uzsākts īpašs projekts – Ghetto Alianse, pateicoties kuram Ghetto Games tradīcijās norisināsies vairāk nekā 60 pasākumi Latvijas pilsētās un apdzīvotās vietās – Vecumniekos, Limbažos, Gulbenē, Sabilē, Olainē, Valmierā, Ozolniekos, Jēkabpilī un Rēzeknē. Ghetto Alianse ir īpaša ar to, ka šo pasākumu rīkošanas iniciatīvu pilnībā uzņemas vietējie jaunieši, bet Ghetto Games iesaistās tieši tik daudz, lai sniegtu padomu un "turētu roku uz pulsa", lai pasākumi notiktu labākajās Ghetto Games tradīcijās.

Grīziņkalna pasākumu kalendārs

Kā ierasts, katru otrdienu, trešdienu un ceturtdienu visas vasaras garumā notiks florbola, futbola un basketbola pasākumi Grīziņkalnā. Turpat norisināsies arī viens no ietekmīgākajiem un spilgtākajiem basketbola šova pasākumiem - Sprite Slam Dunk sacensības. 22.jūlijā sacentīsies vieni no vadošajiem pasaules dankeriem ar mūsu pašmāju Kristapu Dārgo priekšgalā.

Ghetto Games Festivāls Ventspilī – sporta svētki ar 1500 dalībniekiem no 20 valstīm

No 8. līdz 10. augustam par visu sporta veidu galvaspilsētu kļūst Ventspils, kurā norisināsies Ghetto Games Festivāls. Kā ierasts, tajā plaši tiks pārstāvēti ekstrēmie un skeitparku sporta veidi, kā arī basketbols, florbols, moto frīstails, armvrestlings, ielu vingrošana, velo polo un daudzi citi sporta veidi. Šis festivāls norisināsies jau trešo gadu, un ir ieguvis plašu rezonansi ne tikai Baltijā, bet arī Vācijā, Francijā, Anglijā un citās valstīs. Arī festivāla dalībnieku vidū, kuru skaits pārsniedz 1500, ir sastopami daudzi ārzemju profesionālie sportisti un ievērojamas personības. Ghetto Games Festivāls ir lielākais trīs dienu brīvdabas sporta pasākums Baltijā un Austrumeiropā.

„Ghetto Games” organizē Ghetto Family.

Papildus informācija:
www.ghettofamily.com
www.draugiem.lv/ghettogames
www.twitter.com/ghettogames
www.facebook.com/ghettogames

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV