Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

1. maijā Mežaparkā notiks Ģimeņu sporta festivāls

Easyget.lv, 15.04.2014. 13:24

Arī šogad 1.maijā Veselīga dzīvesveida dienas ietvaros Latvijas Tautas sporta asociācija Mežaparkā organizē Ģimeņu sporta festivālu, kurā katra sportot griboša ģimene varēs izmēģināt savus spēkus dažādās sportiskās aktivitātēs.

Visām ģimenēm būs iespēja piedalīties dažādās aizraujošās aktivitātēs, spēlēs un stafetēs. Ģimeņu sporta festivāls piedāvās arī dažādas piepūšamās atrakcijas, kas īpaši aizraujošas var šķists ģimeņu jaunākajiem dalībniekiem.

Ģimeņu sporta festivāls norisināsies Lielās Mežaparka estrādes teritorijā, tādēļ vienlaicīgi ar sportiskajām aktivitātēm ģimenēm būs iespēja vērot un baudīt priekšnesumus, kas norisināsies uz pasākuma lielās skatuves.

Ģimenes uzmundrinās un ar gardu, vitamīniem bagātu piena dzērienu iepriecinās Rasēns, ar kuru kopā bērni varēs mācīties Rasēna deju un jautri pavadīt laiku.

Sīkāku informāciju par Ģimeņu sporta festivālu un pieteikšanos dalībnieki var iegūt Latvijas Tautas sporta asociācijas mājas lapā www.sportsvisiem.lv, zvanot pa tālruni 67226215, vai rakstot e-pastu ltsa@riga.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV