Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šonedēļ sākas kalnu riteņbraukšanas seriāla Vivus.lv MTB Maratona astotā sezona

Easyget.lv, 15.04.2014. 16:25

Svētdien, 20. aprīlī Tukumā, sporta un atpūtas kompleksā Milzkalns startēs tradīcijām bagātais kalnu riteņbraukšanas seriāls Vivus.lv MTB Maratons, kurš 2014. gadā norisināsies ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā.

„Vivus.lv MTB Maratons” ir otrs lielākais un tradīcijām bagātākais kalnu riteņbraukšanas seriāls Latvijā, kas pulcē gan sportistus, gan aktīvās atpūtas cienītājus, un norisinās jau astoņus gadus.

Kā vēsta Jānis Baltaisbrencis, šoagd Vivus.lv MTB Maratona ietvaros tiks piedāvātas divas pamatdistances: Veloprofs Maratons (50-6km) un Latvijas Valsts Meži Pusmaratons (25-35km), kā arī Limpo Bērnu velobrauciens pašiem mazākajiem riteņbraucējiem no 3-11 gadiem.

Ja iepriekš sacensībās sportisti cīnījās par trīs līderu tituliem – Vīriešu līderis, Zaļā Josta Sieviešu līdere un Yuasa Kalnu karalis, tad šogad tās papildinās U-23 jaunā braucēja līdera krekls, kuru atbalsta pasaulē vadošā veloindustrijas kompānija Shimano.

„Esam priecīgi atklāt jau astoto Vivus.lv MTB Maratona sezonu ar vairākiem būtiskiem jaunumiem. Piemēram, šogad mūsu sacensību labāko jauno braucēju īpaši apbalvos kompānija Shimano. Arī šogad īpaši rūpēsimies par to, lai mūsu sacensībām trasēs netiktu izmesti sporta pārtikas tukšie iepakojumi un mēs droši varētu teikt, ka Vivus.lv MTB Maratons ir videi draudzīgākās velosacensības,“ šodien preses konferencē uzsvēra organizatoru pārstāvis Mairis Levans.

Vivus.lv MTB Maratons sacensību kalendārs:

  • 20. aprīlis – Milzkalns (Tukums)
  • 25. maijs – Ape
  • 8. jūnijs – Smiltene
  • 13. jūlijs – Kamparkalns (Talsi)
  • 17. augusts – Cēsis
  • 13. septembris – Riekstukalns (Baldone)
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV