Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

4. maijā ikviens aicināts uz Sporta dienu Lucavsalā

Easyget.lv, 22.04.2014. 09:07

4. maijā Lucavsalas aktīvas atpūtas parkā aicināti gan lieli, gan mazi, lai vērotu un līdzi justu, kā arī aktīvi piedalītos sportiskās aktivitātēs pasākumā “Sporta diena Lucavsalā”.
4. maijā ikviens aicināts uz Sporta dienu Lucavsalā

No plkst. 11.00 līdz pat plkst. 16.00 ikviens varēs piedalīties daudzveidīgās bezmaksas aktivitātēs, kas paredzētas jebkuras paaudzes un vecuma apmeklētājiem. Pasākumā īpaša aktivitāšu programma paredzēta gan ģimenēm un bērniem, gan senioriem, kā arī sportisko aktivitāšu mīļotājiem, velo braukšanas entuziastiem, ūdens prieku tīkotājiem, gardēžiem un kultūras programmas cienītājiem, informē Marta Zumberga, projekta koordinatore.

Bērnus sagaidīs jautrās stafetes, piepūšamā atrakcija, kā arī dažādas radošās rokdarbu darbnīcas, kurās varēs izveidot krāšņas piemiņas lietas sev un citiem. Ģimenēm aizraujoši pārbaudījumi gaidāmi Lielajā krāsu dambretes stafetē, fotoorientēšanās distancē, simtkāja sprintā, kā arī kroketa spēlē. Jebkuru apmeklētāju, bet jo īpaši seniorus, priecēs tādas aktivitātes kā nūjošana, brīvdabas vingrošana un šautriņmešanas čempionāts, kurā ik stundu tiks apbalvoti precīzākie spēlētāji.

Ūdens aktivitāšu tīkotājiem būs iespēja baudīt ūdens priekus gan ar jautro ūdens bumbu, gan katamarāna izbraucienos, kā arī apgūt braukšanas prasmes ar SUP sērfa dēli un laivām. Profesionālus paraugdemonstrējumus un trikus rādīs Rīgas Veikparks un labākie Latvijas veikborda pratēji.

Gan lielus, gan mazus velobraucējus iepriecinās profesionālo velotriālistu šovs ar Latvijas un pasaules labāko velotriālistu dalību, bet ikvienam velobraucējam gana vilinoša būs iespēja sacensties cīņās uz jaudīgā veloruļļa, kā arī mēroties spēkiem vienriteņa un tandēma riteņu stūrēšanā. Mazajiem, kam līdzi būs velosipēds, aizraujoša būs šķēršļotā velotrasīte.

Savukārt gardēžiem tiks sarūpēta iespēja mieloties ar paša „uzmītu” veselīgo veloblendera kokteili, bet prasmīgais pavārs ikvienu cienās ar lidojošajām pankūkām. Visu pasākuma gaitu draudzīgais pasaku varonis Vinnijs Pūks un Sivēns labprāt dalīsies ar sarūpētajiem kārumiem bērniem.

Pasākuma kultūras programmu uz skatuves piedāvās breakdance dejotāji no „Modern Dance School”, atraktīvās dejotāja no „Glamorous Dance Studio”, bet ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs grupa “Rasa”. Ikvienam apmeklētājam, kas tīkos uzdejot, būs iespēja izkustēties, iesaistoties līnijdejās kopā ar „City Dancers” meitenēm.

Sporta dienas programma un sīkāka informācija pieejama pasākuma mājas lapā www.sportadiena.lv.

Foto (c) flickr.com/ calebunseth

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV