Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Foto: Rīgā renovēts labākais iekštelpu skeitparks Austrumeiropā

Easyget.lv, 23.04.2014. 09:51

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar ikgadējo „Spring Kickoff” pasākumu atklāts renovētais Monsterparks, kas ir līdz šim augstākā līmeņa monolītais skeitparks Austrumeiropā.
Foto: Rīgā renovēts labākais iekštelpu skeitparks Austrumeiropā

Galerijas:

Kā informē Mikus Ojers, jaunais „Monsterparks” jau guvis atzinību no kaimiņvalstu un citiem Eiropas braucējiem. Parkam kļūstot populārākam, ciemos tiek gaidīti aizvien vairāk ārvalstu profesionāļi, kuri skeitparkā filmēs savus video un pavadīs laiku Rīgā. Galvenokārt skeitparks radīts mūsu pašu bērniem un jauniešiem, kuri lietainās dienās un visos gadalaikos varēs nodarboties ar radošu fizkultūru vai arī trenēties augsta līmeņa sportiskiem sasniegumiem.

„Spring Kickoff” pasākumā piedalījās 150 dalībnieki no 23 Latvijas pilsētām. Savu meistarību rādīja BMX frīstaila, MTB frīstaila, skeitborda un ekstrēmās skrituļslidošanas braucēji iesācēju, amatieru un meistaru grupās. Paldies par vērtīgām balvām: Monster Energy, Parbmx, Boards.lv, Taktika.lv, Spot.eu, Vans, Lion, PizzaFly, Therolling, Rāmkalni, Psaiho.lv, 333 Veikparks, Aerodium un Skeits.lv.

„Pie jaunā skeitparka izveides trīs mēnešus neatlaidīgi strādāja visa „Mind Work Ramps” komanda 10 cilvēku sastāvā. Jāsaka paldies kompānijai „Stipro”, kura sponsorēja skrūves vairāku tūkstošu vērtībā. 2013.gada nogalē skeitparks „Labo darbu” konkursā un ar kompānijas „SLO Latvia” atbalstu tika pie jauna apgaismojuma, kas būs ļoti noderīgs rudens un ziemas sezonas tumšajos vakaros. Beidzot skeitparks ir pabeigts, un priecāsimies pulcēt visus jaunos un vecos braucējus uz „Spring Kickoff” pasākumu, lai kopīgi pabraukātu un parādītu, ko katrs prot.” teic Monsterparka direktors Jānis Kundziņš.

Līdz ar otro elpu Monsterparkam tika izstrādāts jauns logo un identitāte, par ko gādāja mākslinieciskais direktors un grafikas dizaineris Jānis Zālitis: “”Monsterparks” un tā komanda ir ļoti auguši un attīstijušies savu 4 gadu pastāvēšanas vēsturē, kā arī, to darot, ļoti veiksmīgi attīstijuši arī šo sporta veidu vidi Latvijā. Man ir liels prieks beidzot radīt vizuālo tēlu šai vietai, kur jaunieši var atrast sev atbilstošu nodarbošanos, attīstīt savas spējas un labi pavadīt laiku.”

Baltijā lielākais iekštelpu skeitparks „Monsterparks” tika atklāts 2010.gadā. Četru gadu laikā šeit norisinājušās neskaitāmas vietēja un starptautiska mēroga sacensības. Skeitparks devis iespēju tūkstošiem jauniešu nodarboties ar sportiskiem hobijiem visa gada garumā, neatkarīgi no laika apstākļiem.

Vairāk info: www.draugiem.lv/monsterparks

Foto: Ikgadējais „Spring Kickoff” pasākums renovētā Monsterparka atklāšanā. Foto (c) Kaspars Alksnis, Kasparsalksnis.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV