Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ghetto Games sportiskās aktivitātes Mārupē

Easyget.lv, 23.04.2014. 11:13

„Ghetto Games” ielu kultūras un sporta kustība sesto sezonu uzsāk ar ievērojamu paplašināšanos piedāvāto pasākumu klāstā – 150 dažāda mēroga pasākumi vairāk nekā 20 Latvijas pilsētās. Viena no Ghetto Games aktivitāšu vietām būs Mārupe.
Ghetto Games sportiskās aktivitātes Mārupē

Regulāru sportisko aktivitāšu lomu jauniešu brīvā laika pavadīšanā, it īpaši vasaras brīvlaikā, arvien vairāk sāk novērtēt Latvijas pašvaldības. Tieši tādēļ, “Ghetto Games” kustība sadarbībā ar Mārupes novada domi, šogad realizēs sporta aktivitāšu sēriju – “Ghetto Games Mārupē”, kas visas nedēļas garumā, visas vasaras garumā, piedāvās sportiskas aktivitātes Mārupes jauniešiem un vietējiem iedzīvotājiem: 8 turnīrus ielu basketbolā, 16 turnīrus futbolā, 6 turnīrus florbolā un 60 treniņus ielu vingrošanā.

Šis projekts ietver sevī ielu sporta veidu pasākumu sēriju, kas, sākot no 5.maija līdz 25. augustam, katru pirmdienu pulcēs jauniešus vienā lokācijas vietā – Kantora ielā 97, lai radītu Mārupes novadā pastāvīgu ielu sporta un kultūras platformu. „Ghetto Games” šo sešu gadu laikā ir pierādījuši, ka viena lokācijas vieta spēj vislabāk uzturēt pastāvīgu kontaktu ar jauniešiem, paust pareizās vērtības un attīstīt jauniešu personību, kas ļautu veidoties veselīgai sabiedrībai un labai, harmoniskai videi.

“Ghetto Games” Mārupē piedāvās populārākos ielu sporta veidus – Ghetto Basket ielu basketbolu, Mārupes čempionātu ielu futbolā, Ghetto Floorball un bezmaksas ielu vingrošanas treniņus. Ielu vingrošanas treniņi, sākot ar 19.maiju, norisināsies katru nedēļu no pirmdienas līdz ceturtdienai trīs dažādās lokācijas vietās – pirmdienās un trešdienās Kantora ielā 97, ceturtdienās Tīrainē pie BMX trases (Tīraines dārza iela 6), un otrdienās Jaunmārupē pie ūdenstorņa (Mazcenu aleja 3/1). Šajos pasākumos varēs piedalīties ikviens Mārupes jaunietis un iedzīvotājs, kurš sevī jūt vēlmi pavadīt vasaru sportiski, veselīgi un aktīvi.

Pieteikšanās pirmdienas futbola, florbola un basketbola turnīriem norisināsies pasākumos uz vietas, vai arī iepriekš reģistrējoties www.ghettogames.lv. Vēlamies īpaši atzīmēt, ka Mārupes novadā dzīvojošajiem jauniešiem dalība Ghetto Basket, futbola un florbola turnīros – bez maksas. Savukārt, iepriekšēja pieteikšanās ielu vingrošanas treniņiem nav nepieciešama.
„Ghetto Games” ir šobrīd lielākā un populārākā jauniešu kustība Latvijā, kurā iesaistās 50 000 jauniešu un kas sevī apvieno tādus sporta veidus kā ielu basketbols, ielu futbols, ielu florbols, ielu dejas, ekstrēmie sporta veidi (skeitbords, inline, BMX, MTB, triāls), ielu vingrošana, regbijs, armvrestlings, velo triāls, velo polo u.c. Projekta aktivitātes tiek aizvadītās gan Rīgā (Grīziņkalna skeitparkā, katru nedēļu), gan citviet Latvijā – katru gadu sezonas garumā tiek realizēti ap 70 pasākumu 15 Latvijas lielākajās pilsētās.

Foto (c) Renārs Koris

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV