Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ghetto Alianses uzsāk darbību 14 Latvijas pilsētās

Easyget.lv, 24.04.2014. 10:05

Trešdien, 23.aprīlī, valstī lielākā jaunu cilvēku kustība Ghetto Games svinīgā ceremonijā oficiāli deva startu reģionālo pārstāvju apvienībām - Ghetto Alianse.
Ghetto Alianses uzsāk darbību 14 Latvijas pilsētās

Visas vasaras garumā Ghetto Alianšu ietvaros 14 Latvijas pilsētās un ciemos tiks realizētas teju 100 sporta aktivitātes, tādejādi vasaras periodā aktivitātēs iesaistot desmitiem tūkstošu jauniešu.

Ghetto Alianse ir Ghetto Games kustības reģionālo pārstāvju apvienība, aktīvu jauniešu iniciatīvas projekts, lai Latvijas reģionos nodrošinātu bērniem un jauniešiem regulāras, kvalitatīvas brīvā laika pavadīšanas iespējas vasaras brīvlaikā, kā arī vietējiem jauniešiem iesaistoties aktivitāšu organizēšanā, attīstīt savus talantus un popularizēt brīvprātīgo darbu, norāda Sanda Brūna, “Ghetto Games” preses sekretāre.

“Ghetto Alianse ir īpaša ar to, ka šo pasākumu rīkošanas iniciatīvu pilnībā uzņemas vietējie jaunieši. Savukārt, Ghetto Games iesaistās tieši tik daudz, lai sniegtu padomu un "turētu roku uz pulsa", lai pasākumi notiktu labākajās Ghetto Games tradīcijās,” atzīst Ghetto Games līderis Raimonds Elbakjans. “Esmu patiesi gandarīts, ka Alianses idejai notic arvien vairāk un vairāk jaunu cilvēku, tādejādi iesaistoties savas pilsētas un ciema vides veidošanā, un stiprinot viņu apziņu, atbildības sajūtu par vietu, no kuras nāk.”

Ghetto Alianses rīkotās aktivitātes, kas šogad paredzētas teju 100 pēc skaita, norisināsies Balvos, Jelgavā, Vecumniekos, Limbažos, Gulbenē, Sabilē, Olainē, Valmierā, Ozolniekos, Jēkabpilī, Siguldā, Ķekavā un Rēzeknē. Alianses ir paredzējušas realizēt tādas sportiskas aktivitātes visas vasaras garumā kā ielu basketbols, florbols, futbols, volejbols, regbijs un skeitparka sporta veidu sacensības.

Vairāk par Alianšu kalendāru un aktivitātēm: www.ghettogames.lv/alianse un www.draugiem.lv/ghettogames

Ghetto Games sešu gadu laikā kļuvusi par nozīmīgāko jauniešu kustību valstī dažādās sportiskās aktivitātēs iesaistot ap 50 000 dalībnieku un sekotāju. Ghetto Games 6. sezonā kopumā notiks 160 pasākumi visā Latvijā. Visas vasaras garumā tiks rīkoti lielāki un mazāki Ghetto Games izbraukuma turnīri tādās Latvijas pilsētās kā Mārupe, Krāslava, Salaspils, Brocēni, Valka, Cēsis, Alūksne, Jūrmala, Jēkabpils un citviet. Bet Ghetto Games vasaras kulminācijas būs Ghetto Games Festivāls Ventspilī, Sprite Slam Dunk konkurss Rīgā, Grīziņkalnā, un grandiozais sezonas noslēguma pasākums 11.novembra krastmalā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV