Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Sākusies Rally Talsi biļešu tirdzniecība

Easyget.lv, 24.04.2014. 12:23

Vairākās tirdzniecības vietās visā Latvijā sākusies Latvijas rallija čempionāta un Lietuvas autorallija čempionāta posma Rally Talsi biļešu tirdzniecība.
Sākusies Rally Talsi biļešu tirdzniecība

Rally Talsi biļetes cena, iepriekšpārdošanā līdz 11. maijam (ieskaitot), būs EUR 12,00/ LVL 8,43. Iegādātā ieejas biļete dos iespēju apmeklēt visus sacensību ātrumposmus abās rallija norises dienās, kā arī ballīti, kuru Talsos sestdienas vakarā savās telpās organizē klubs Cherry. Sākot ar 12. maiju līdz pat sacensību norisei 17. un 18. maijā, ieejas biļetes cena būs EUR 15,00/ LVL 10,54. Rallija norises laikā pie ieejas ātrumposmos būs iespējams iegādāties arī vienreizēju ieejas biļeti uz atsevišķu ātrumposmu, kas maksās EUR 10,00/ LVL 7,03.

Rally Talsi ātrumposmus bez maksas varēs vērot bērni līdz 10 gadu vecumam un invalīdi, kuriem pie ieejas ātrumposmā biļešu kontrolierim būs jāuzrāda derīga apliecība. Savukārt pensionāri saņems 10% atlaidi, uzrādot derīgu pensionāra apliecību, iegādājoties vienu ieejas biļeti.

“Šogad esam pārņēmuši pieredzi no FIA Eiropas rallija čempionāta ziemas posma un arī Rally Talsi skatītājus aicināsim ieejas biļetes iegādāties iepriekšpārdošanā, kad to cena būs zemāka,” iesāk RA EVENTS, SIA direktors Raimonds Strokšs. “Rallija plānojums paredz, ka sestdien, sacensību pirmajā dienā, skatītāji varēs vērot visus sešus ātrumposmus, tajā skaitā iecienīto pilsētas ātrumposmu. Savukārt svētdien skatītāji varēs novērtēt autosportistu meistarību vēl vismaz trijos ātrumposmos, tajā skaitā arī rallija garākajā 24,78 km noslēdzošajā SS11 Neste Futura, kurā tik bieži tiek izšķirts rallija uzvarētāju liktenis.”

Atgādinām, ka Rally Talsi šogad būs ceturtais Latvijas rallija čempionāta (LRČ) posms un norisināsies 17. un 18. maijā. Kā ziņots iepriekš, Rally Talsi šogad būs ar starptautisku nozīmi, jo bez LRČ posma, Talsos norisināsies arī Lietuvas autorallija čempionāta, Ziemeļeiropas zonas (NEZ) rallija čempionāta un NEZ Junioru čempionāta posmi.

Foto: Rally Talsi. Foto (c) Aigars Tīdmanis, www.go4speed.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV