Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Velo sezonas atklāšana svētki – Ķekavas velomaratons

Easyget.lv, 25.04.2014. 11:32

24. maijā piekto gadu pēc startēs “Alpha Baltic Sport” organizētā maratonu sērija, kas šogad riteņbraukšanas entuziastus sagaida ar pilnīgi jaunu riteņbraukšanas pasākumu – Ķekavas velomaratonu.
Velo sezonas atklāšana svētki – Ķekavas velomaratons

24. maijā pirmo reizi Ķekavā norisināsies Ķekavas tautas šosejas velomaratons. Riteņbraukšanas entuziasti, aktīva dzīvesveida piekritēji un ģimenes tiek laipni aicināti piedalīties kādā no četrām Ķekavas velomaratona distancēm.

“Gatavojoties jaunajai maratonu sezonai, “Alpha Baltic Sport” komanda ir paveikusi nopietnu darbu, kas devis vērā ņemamus rezultātus. Šīs vasaras sacensību ģeogrāfija, pateicoties daudzu uzņēmumu sniegtajam atbalstam un pašvaldību lielajai interesei par savas pilsētas, novada attīstību, kļūs daudz plašāka, kā rezultātā mums ir izdevies šīgada riteņbraukšanas sezonu atklāt tepat netālajā Ķekavas novadā,” stāsta SIA “Alpha Baltic” valdes priekšsēdētājs Lauris Špillers.

Kā ierasts, “Alpha Baltic Sport” organizētie maratoni nav tikai sporta pasākumi, bet gan svētki visai ģimenei ar dažādiem konkursiem un atrakcijām visas dienas garumā. Ķekavas velomaratona dalībniekus un apmeklētājus arī šoreiz sagaida plaša kultūras un izklaides programma ar vērtīgām balvām no maratona atbalstītājiem – “Turkish Airlines”, “Dion Sportlab” un AS Putnu fabrika “Ķekava”, kas papildus šogad visus maratonu dalībniekus pabaros ar savu produkciju.

Distances

Ikviens dalībnieks 2014. gada 24. maija Ķekavas velomaratonā var izvēlēties distanci, kas būs viņam pa spēkam: pašiem izturīgākajiem piedāvājam startēt ~ 90 km “Dion” sporta distancē, amatieriem un uzņēmumu komandām
~ 45 km “Turkish Airlines” tautas distancē, ģimenēm un bērniem ~ 10 km ģimeņu distancē, bet paši mazākie aicināti bez maksas piedalīties ~ 1 km garajā bērnu braucienā.

2014. gada 24. maija Ķekavas velomaratons norisināsies tikai 20 km attālumā no Rīgas esošajā Ķekavā, ar starta/finiša zonu pie Ķekavas sporta kluba, adrese: “Bultas”, Ķekavas pag., Ķekavas novads.

Ķekavas velomaratona kopējais naudas balvu fonds ir 2900 EUR. “Dion” sporta distances, “Turkish Airlines” tautas distances un bērnu brauciena pirmo trīs vietu ieguvējiem vecuma grupās tiks pasniegts kauss un vērtīgas balvas no maratona atbalstītājiem – “Turkish Airlines”, “Dion Sportlab”un AS Putnu fabrika “Ķekava”. Ģimeņu distancē tiks apbalvoti ne tikai ātrākie, bet arī atraktīvākie dalībnieki dažādās nominācijās.

Dalībnieku reģistrācija

Dalībai Ķekavas velomaratonā iespējams pieteikties, reģistrējoties oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv līdz 21. maijam. Arī šogad visos “Alpha Baltic Sport” rīkotajos maratonos bērni līdz 12 gadu vecumam attiecīgo sporta veidu mazo dalībnieku distancēs varēs piedalīties bez maksas. Ģimeņu distances pārstāvjiem vecumā no 12 līdz 18 gadiem dalības maksa EUR 5.

Velomaratonam visizdevīgāk reģistrēties līdz 16. maijam, kad dalības maksa būs zemāka: EUR 25 “Dion” sporta distancei, EUR 18 “Turkish Airlines” tautas distancei un EUR 10 ģimeņu distancei. Reģistrējoties no 16. maija līdz organizatoru norādītajam sacensību datumam, dalības maksas būs attiecīgi EUR 30, EUR 20 un EUR 12. Reģistrējoties sacensību dienā uz vietas Ķekavā, “Dion” sporta klases dalībniekiem būs jāmaksā EUR 35, “Turkish Airlines” tautas klases velobraucējiem EUR 22, bet ģimeņu distances pārstāvjiem EUR 15.

Uzņēmumu komandām (sākot no četriem dalībniekiem), kuras reģistrēsies Ķekavas velomaratonam līdz 2014. gada 16. maijam, ir iespēja saņemt 30 procentu atlaidi dalības maksai.

Plašāka informācija un reģistrācija mājaslapā www.maratoni.lv

Ķekavas velomaratons notiek ar AS Putnu fabrika “Ķekava” un Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras atbalstu.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV