Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Valsts svētkos Rīgā notiks „Krastmalas kausu” izcīņa

Easyget.lv, 25.04.2014. 14:45

4. maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā, rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti piedalīties 24 dažādās sportiskās aktivitātēs, lai cīnītos par „Krastmalas kausu”.
Valsts svētkos Rīgā notiks „Krastmalas kausu” izcīņa

Izcīņa notiks 11. novembra krastmalā no plkst. 12.00 līdz 16.00, kur ikviens aicināts iesaistīties daudzveidīgās sportiskās aktivitātes, kurās varēs piedalīties gan bērni un jaunieši, gan pieaugušie un seniori. Līdztekus sporta aktivitātēm Krastmalā būs iespēja vērot paraugdemonstrējumus ielu vingrošanā, karsējmeiteņu priekšnesumus, grupu „Capoera”, un „Fair Play” uzstāšanos.

Jauniešus un pieaugušos aicina pieteikt komandas 3 x 3 basketbolā, futbolā un arī handbolā. Ikviens pasākuma apmeklētājs aicināts izmēģināt savus spēkus uz alpīnisma sienas, kartinga trasē un foto orientēšanās maršrutā pa Vecrīgu, mini sprintā orientēšanās sportā, skriešanā, dambretē un novusā. Īpašs pārsteigums gaida šaha spēles cienītājus, jo viņiem būs iespēja piedalīties simultanspēlēs ar šaha lielmeistariem, bet galda hokeju varēs spēlēt kopā ar pasaules čempioniem.

Bērni būs gaidīti „Spēļu teltī”, kur varēs spēlēt galda spēles „Cirks”, „Riču- Raču” un daudzas citas. Viņiem būs iespēja sacensties dažādās sporta aktivitātēs, draiskoties piepūšamajās atrakcijās, kā arī iesaistīties radošajās darbnīcās, gatavojot nozīmītes un apgleznojot gaisa balonu – sveicienu Latvijai svētkos.

11. novembra krastmalā apmeklētāji aicināti iepazīties ar šogad pilsētā iecerēto lielo sporta pasākumu norises plānu, kā arī tuvplānā apskatīt ātrumlaivas. Sporta aktivitātes noslēgsies ar tradicionālajām „Lielās virves” vilkšanas sacensībām un svētku koncertiem.

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svinībām veltītos kultūras un sporta pasākumus atbalsta Rīgas dome. Pasākumu programma pieejama interneta vietnē: www.kultura.riga.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV