Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sieviešu skrējiens Mežaparkā jau 1.maijā

Easyget.lv, 30.04.2014. 17:02

1. maijā Mežaparkā notiks ikgadējais Sieviešu skrējiens, kam šobrīd pieteikušās ap 4000 dalībnieces.

Sieviešu skrējiens pulcē vienkopus visdažādākā vecuma un fiziskās sagatavotības sievietes, kas piedalās gan skriešanas, gan iešanas disciplīnās 7 km garumā. Reģistrēties skrējienam vai iešanas disciplīnai būs iespējams pasākuma norises vietā Mežaparkā 1.maijā no plkst. 9:00 – 10:30.

Jau no plkst. 9:30 Mežaparkā starts tiks dots bērnu skrējieniem, kuros var piedalīties gan meitenes, gan zēni, savukārt Sieviešu skrējiena dalībnieces dosies iešanas vai skriešanas distancēs plkst. 11:00. Iesildīšanās treniņu pirms skrējiena vadīs Sieviešu skrējiena galvenais treneris Ralfs Upmanis. Par īpašu pārsteigumu visiem klātesošajiem parūpējusies viena no Sieviešu skrējiena vēstnesēm Aija Andrejeva, kas pirms starta klātesošos uzlādēs ar jaunu un dinamisku dziesmu. Par papildus aktivitātēm un pārsteigumiem lieliem un maziem parūpējušies daudzie Sieviešu skrējiena atbalstītāji, tāpēc garlaicīgi nebūs nevienam – ne skrējiena dalībniecēm, ne viņu atbalstītājiem un līdzjutējiem. Sieviešu skrējiena apbalvošanas ceremonija sagaidāma aptuveni plkst.12:40, kad pie balvām tiks naskākās gājējas un skrējējas. Sieviešu skrējiens notiek Veselīga dzīvesveida dienas ietvaros, tādēļ pēc skrējiena tā dalībnieces un viņa atbalstītāji varēs turpināt veselīgas izklaides un aktivitātes visas dienas garumā.

Viena no Sieviešu skrējiena vēstnesēm, Santa Bindemane Mihelsone, bērnu modes blogere un zīmola «M-Couture Latvia» komunikācijas veidotāja, īpaši aicina sievietes piedalīties iešanas disciplīnā: „Sieviešu skrējienā esmu iešanas disciplīnas patronese – iešana ir ne mazāk dinamiska kā skrējiens un piemērota visdažādākajam fiziskās sagatavotības līmenim. Ne visām ir pa spēkam noskriet 7km, tomēr lielākajai daļai no mums ir iespējams tos noiet – kopā ar ģimeni, draudzenēm, pat bērniem ratiņos. Tieši tāpēc priecājos, ka mums ir iešanas disciplīna un rīt kopā noiesim 7 km savai labsajūtai.“

Pasākuma organizatori aicina reģistrāciju un numuru saņemšanu neatlikt uz pēdējo mirkli, jo var veidoties rindas. Tāpat atgādinām, ka jāizvērtē savs veselības stāvoklis un skrējiena disciplīnās jāpiedalās, ņemot vērā savu veselību un fiziskās spējas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV