Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Baltijas karate kluba biedri Igaunijā izcīna piecas godalgas

Maksims, 28.05.2007. 00:05 | komentāri (6)

26.maijā Igaunijā, Tallinā notika spēcīgs starptautisks turnīrs BUDO Cup, kur piedalījās arī Baltijas karatē kluba biedri.
Baltijas karate kluba biedri Igaunijā izcīna piecas godalgas
Uz Tallinu devās 5 kluba sportisti Ruslans Sadikovs, Dāvids Eljašāns, Kirils Membo, Edgars Jurkevičs un Vladislavs Jaškuls.

Sacensībās bija saspringta atmosfēra, BKK sportisti lieliski cīnījās un jau pirmajās cīņās tika nodemonstrēta laba cīņas tehnika, par to liecina arī rezultāts.

Ruslans Sadikovs startēja pie 75 kg smagiem vīriešiem, taču šī sportista ierastā kategorija ir 65 kg. Ruslans cīnijās arī pie Open (aklātajā svaru kategorijā) vīriešiem, bet sacensību sākumā guva traumu un nespēja pilnvērtīgi cīnīties, tomēr kopumā tika aizvadītas 7 cīņas, no kurām 5 Ruslans izcīnīja uzvaras. Galvenie viņa pretinieki bija Baltkrievu sportisti, kurus veiksmīgi uzvarot, rezultātā BKK pārstāvis izcīnīja 1. vietu.

Edgars Jurkevičs startēja divās kategorijās un ieņēma 3. vietu +75 kg kategorijā vīriešiem. Neskatoties uz to, ka Edgars nav vēl nav savā labākajā formā, cīņas viņš aizvadīja ļoti teicami.

Dāvids Eljašāns statēja kategorijā līdz 75 kg smagiem kadetiem. Šajā apļu sacensību sistēmā Eljašāns uzvarēja četrās cīņās un tikai vienu zaudēja - rezultātā 1. vietu.

Vladislavs Jaškuls startēja kategorija - zēni 14- 15 gadi- 60 kg, un arī spēja izcīnīt 1. vietu.

Labu rezultātu parādīja Kirils Membo, kurš 3 dienas pirms sacensībām bija ieguvis kājas pirksta traumu, bet neskatoties uz to vinnēja visus savus pretiniekus un ieguva 1. vietu katās vīriešiem.

Kopumā BUDO Cup sacensības pārstāvēja pieci Baltijas karate kluba karatisti, kuri sacensībās izcīnīja četras zelta un vienu bronzas godalgu.

Igaunijas līgas sacensību kopvērtējumā 1. vieta Ruslanam Sadikovam un Kirilam Membo, bet Vladislavam Jaškulam un Edgaram Jurkevičam 3. vieta.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV