Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Svētdien notiks IFBB Latvijas čempionāts bodibildingā, fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā un mens physique

Easyget.lv, 02.05.2014. 14:06

4. maijā Studio 69 koncertzālē (Tērbatas ielā 73) norisināsies vērienīgs un krāšņš sporta pasākums – ikgadējais IFBB Latvijas čempionāts fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā, bodibildingā un mens physique kategorijās, IFBB Latvija Projekta „Miss Bikini Fitness 2014” fināls un Starptautiskais turnīrs „Baltic Match 2014”.
Svētdien notiks IFBB Latvijas čempionāts bodibildingā, fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā un mens physique

Sacensībās piedalīsies vairāk kā 170 sportistu no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Krievijas, to skaitā arī Eiropas un Pasaules čempionātu godalgoto vietu ieguvēji un finālisti.

Ka informē Kristīne Vederņikova, Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente, sacensībās tiks noskaidrota labākā Latvijas sportiste fitnesa un bodifitnesa kategorijās, bērnu un jauniešu fitnesa kategorijās, kā arī labākie vīriešu disciplīnu sportisti bodibildinga un mens physique kategorijās. Latvijas bodibildinga vecmeistars Aivars Visockis kārtējo reizi priecēs skatītājus ar savu sniegumu. Divkartējā IFBB Pasaules čempione fitnesā četrpadsmit gadīgā rīdziniece Vanesa Nikola Belova pirmo reizi prezentēs jaunu priekšnesumu speciāli gatavotu šim turnīram! Pasākuma pērle kā ierasts, būs bikini fitnesa kategorija, kur 40 sportistes trijās kategorijās cīnīsies par augstākā kaluma medaļām. Balvas dalībniecēm ir sarūpējuši ilggadējie bikini fitnesa pasākumu atbalstītāji un federācijas partneri - profesionālais matu kopšanas zīmols „L'Oreal Baltic”.

Pasākuma ietvaros notiks IFBB Latvija “Miss Bikini Fitness 2014” Projekta fināls, kurš iesākās 23.februārī, kad 21 meitene izaicināja sevi un pievienojās desmit nedēļu ilgai treniņu, diētas un bikini sacensību sagatavošanas programmai Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas sporta speciālistu vadībā, lai 4. maijā izietu uz skatuves nominācijā „Miss Bikini Fitness 2014” divās kategorijās, līdz 30 gadu vecumam un kategorijā bikini fitness + 30 gadi . Dalībnieces šim pasākumam ir nopietni gatavojušās trenējoties Projekta galvenā atbalstītāja „City Fitness” sporta klubos, kā arī apgūstot defilē iemaņas IFBB Bikini Fitnesa Studijas mājvietā - sporta klubā F1.

Uz pasākumu 4.maijā tiek laipni gaidīti visi sporta un estētiski skaisti attīstīta ķermeņa cienītāji, kuri vēlas vienkopus redzēt stiprākos Baltijas valstu atlētus, skaistākās bikini fitnesa sporta pārstāves un 2014.gada Latvijas „Miss Bikini Fitness 2014” projekta dalībnieces!

Pasākumā dzīvā translācija notiks 4.maija portālos – sportacentrs.com, delfi.lv, ifbb.lv u.c.

Sacensību sākums: plkst.13:00 - bērni un jaunieši; plkst.14:30 - pieaugušie; plkst.18:00 Baltic Match.

Foto (c) Anrijs Požarskis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV