Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Foto: Jautrās noskaņās noslēgusies Sporta diena Lucavsalā

Easyget.lv, 04.05.2014. 22:24

Ar krāšņu programmu un raibām aktivitātēm 4. maijā aizvadīta Sporta diena Lucavsalā.
Foto: Jautrās noskaņās noslēgusies Sporta diena Lucavsalā

Galerijas:

Plaši apmeklēto pasākumu neiztraucēja pat lietus, kas pašā dienas sākumā pārbaudīja sportot gribētāju entuziasmu. Aktivitātes notika gan radošā, gan sportiskā garā, gan parka teritorijā, gan uz ūdens, gan ar velosipēdiem, gan vērojot skatuves māksliniekus un sportiskus paraugdemonstrējumus, gan arī pašiem iesaistoties un izbaudot 4.maija svētkus sportiskā garā, stāsta Marta Zumberga, projekta koordinatore.

Ikvienam apmeklētājam tika izsniegta īpaša apgaitas kartīte ar aktivitāšu sarakstu, ko varēja veikt gan vienatnē, gan ar draugiem vai ģimenes locekļiem. Visas dienas garumā bērni aktīvi piedalījās jautrās stafetēs, fotoorientēšanās, risināja noslēpumu labirintu, kā arī būvēja smilšu skulptūras, brauca ar laivām un piedalījās citās aktivitātēs gan vieni paši, gan veicot komandas darbu kopā ar vecākiem un vecvecākiem.

Ar īpašu interesi bērni taisīja radošos rokdarbus – nozīmītes, papīra cepures, krelles, kā arī krāsainos balonus, kurus ņēma līdzi uz mājām, kā arī uzrakstīja savus vēlējumus Latvijai Neatkarības atjaunošanas dienā. Novēlējumu baloni pasākuma izskaņā tika palaisti gaisā. Vienlaikus izaicinošas un saliedējošas bija stafetes ģimenēm, kā arī koka slēpju soļojums, tāpat komandas darbs bija vajadzīgs kroketa aktivitātē un citos uzdevumos.

Lielā cieņā starp dažāda vecuma apmeklētājiem bija jaudīgais velorullis, uz kura ikviens apmeklētājs varēja pārbaudīt savas spējas 500 metru sprintā, no kuriem ik stundu ar Rīga Plaza dāvanu kartēm tika apbalvoti ātrākie pedāļu minēji. Visa pasākuma gaitā gardu veloblendera kokteili sev vēlējās uzmīt gan bērni, gan pieaugušie. Grūtāks, bet tikpat jautrs pārbaudījums bija izmēģināt braukt ar ačgārno, mini un vienriteni, bet šķēršļotā velotrase piedāvāja iespēju izbraukt tehnisku trasi, kas pārbaudīja ikviena velobraucēja izveicību.

Lai gan ūdens Daugavā vēl nav uzsilis, ar lielu aizrautību tika izmēģinātas dažādas ūdens aktivitātes – sporta dienas dalībnieki labprāt izbrauca gan ar katamarāniem, gan laivām, kā arī izmēģināja ūdens bumbu un vēroja paraugdemonstrējumus veikborda šovā.

Visas dienas garumā norisinājās volejbola turnīrs, kurā piedalījās 16 pludmales volejbola komandas. Par turnīra uzvarētājiem kļuva Arnis Reliņš un Kaspars Salmiņš. Arī šautriņu mešanā norisinājās spraiga cīņa, kur ik stundu tika apbalvoti precīzākie šautriņu metēji, kas saņēma Rīga Plaza dāvanu kartes.

“Esam iepriecināti, ka tik daudz pasākuma apmeklētāju un jo īpaši mazie bērni pierādīja, ka latvieši ir izturīgi un sīksti pret jebkādiem laikapstākļiem. Bērnu aizrautīgās sejas uzmundrināja gan organizatorus, aktivitāšu tiesnešus un citus apmeklētājus. Priecājamies, ka tik daudz cilvēki ieguva pozitīvas emocijas Lucavsalas sporta dienā, tāpēc ceram, ka šis nav pēdējais gads, kad varam ar šādu pasākumu citus iepriecināt,” pauž pasākuma organizatori.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV