Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Sestdien Biķerniekos uz starta izies vismaz 70 drifta dalībnieki

Easyget.lv, 06.05.2014. 09:36

Latvijas drifta čempionāta atklāšana notiks 10. maijā Biķernieku trasē, kur vienā dienā norisināsies Latvijas, Lietuvas un Igaunijas PRO drifta čempionāta posmi un Latvijas drifta kausa 1.posms.
Sestdien Biķerniekos uz starta izies vismaz 70 drifta dalībnieki

Šoreiz cīņas solās būt īpaši sīvas, uz starta Pro klasē redzēsim jaunus dalībniekus no Latvijas, kas no ProAm klases pārgājuši uz Pro, piemēram, Kristapu Sapalu, Raivi Graudiņu, Ingemāru Jēkabsonu, tāpat uz starta redzēsim Elviju Ķezi, kurš atrādīs savu jauno drifta auto, protams arī Ivo Cīruli, Oskaru Brediku, Raimondu Tihanovu u.c. jau labi pazīstamus Latvijas drifterus.

Uz starta izies arī vismaz 12 Igaunijas braucēji, kas jau ir pieteikušies sacensībām- redzēsim gan Igaunijas pirmā posma uzvarētāju Harold Valdma, gan Latvijas skatītāju vienu no favorītiem Henri Puhmas, kurš tomēr ir palicis pie sava Audi Coupe un ir gatavs priecēt skatītājus ar agresīvām sānslīdēm. Tāpat dalību sacensībām ir pieteikuši pieci Lietuvas Pro drifteri. Gaidāma arī Latvijas drifta kausa ieskaite Street un ProAm klasēs, kur ir sagaidāms ļoti liels dalībnieku skaits.

Kā papildus stimulu organizatori Latvijas PRO drifta čempionāta „Riga Challenge 2014” (šī gada Latvijas PRO drifta čempionāta nosaukums) dalībniekiem izsludinājuši Latvijas driftā vēl neredzētas naudas balvas. Katrā posmā pirmo trīs vietu īpašnieki savā starpā sadalīs 1000 eiro. Tāpat jaunums būs auto piedevu STP piedāvātā skatītāju simpātiju balvu – 500 eiro tiks tam braucējam, par kuru sacensību laikā skatītāji būs atdevuši visvairāk balsu.

Nav aizmirsts arī par atrakcijām bērniem, tribīņu zonā tā būs 1188 atrakcija, kas būs bezmaksas, dalībnieku parkā būs atsevišķs bērnu stūrītis, ar dažādām aktivitātēm, un vēl skatītājiem būs iespējams aplūkot www.stance.lv, sēdināto auto show-off.

https://www.youtube.com/watch?v=Nr-BmgWvVgA&list=UURAt8Iftp-24ILKWiK6WD8Q

9. maijā trasē tiks aizvadīti pirms sacensību oficiālie treniņi, kas notiks no 15:00-19:00, ieejas maksa skatītājiem 2 EUR.

Ieejas biļetes jau pieejamas iepriekšpārdošanā visās biļešu servisa kasēs un Statoil DUS

  • Pirmās 1000 biļetes pieejams tikai par 6 EUR( Uz vietas 10 EUR)
  • Bērniem līdz 9 gadu vecumam ieeja par brīvu, 
  • 10 līdz 16 gadu vecumam ieejas biļetes cena iepriekšpārdošanā 3 EUR( Uz vietas 6 EUR)
  • Pensionāriem biļetes cena iepriekšpārdošanā 3 eiro( Uz vietas 3 EUR)
  • Invalīdiem ieeja uz drifta sezonas atklāšanu būs bez maksas. 
  • Biļetes uz dalībnieku parku varēs iegādāties sacensību dienā par cenu 15 EUR, tāpat varēs iegādāties arī auto caurlaidi 15 EUR, auto stāvvieta trases teritorijā 3 EUR.
  • VIP biļete tribīnē dalībnieku parkā, kas būs norobežota 25 EUR
  • Uz vietas būs pieejamas arī ģimenes biļetes 2+2=25 EUR 2+1=20 EUR

Vairāk informācijas: www.driftlatvia.com

Sacensības 10. maijā tiks atklātas 15:00, un tās skatītāji varēs vērot gan no tribīnēm, gan no dalībnieku parka. Bet skatītājiem ieeja būs vaļā jau no 11:00. Skatītāji aicināti apmeklēt arī Street un ProAM kvalifikācijas braucienus, jo pēc sacensību atklāšanas uzreiz sāksies kvalifikācijas braucieni PRO, tad Street tandēmi TOP 16, ProAM tandēmi top 16 un PRO tandēmu braucieni.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV