Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Rīgā notiks Austrumeiropas labāko moto frīstaila braucēju parāde

Easyget.lv, 09.05.2014. 11:41

Sestdien, 10.maijā, ar moto frīstaila braucēju parādi no Grīziņkalna sporta kompleksa tiks dots starts otrajam Austrumeiropas čempionāta posmam moto frīstailā “Ghetto Streetbike Freestyle”.
Rīgā notiks Austrumeiropas labāko moto frīstaila braucēju parāde

10. maijā no plkst.10.30 līdz 11.00 Doma laukumā Rīgas iedzīvotājiem un viesiem būs iespējams klātienē apskatīt un iepazīties ar čempionāta dalībniekiem. Tās pašas dienas pēcpusdienā, Grīziņkalnā (J.Asara iela 24, Rīga) norisināsies līdz šim Rīgā vērienīgākās moto frīstaila sacensības, kurās piedalīsies 30 labākie moto frīstaila braucēji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kā arī no Krievijas, Baltkrievijas, Polijas, Čehijas, Beļģijas un Somijas.

No plkst.14.30 Grīziņkalna sporta kompleksā norisināsies „Ghetto Games” organizētās „Ghetto Streetbike Freestyle” sacensības, kuras būs arīdzan Austrumeiropas čempionāta 2. posms no kopumā esošajiem trīs posmiem. Pirmais čempionāta posms norisinājās 26. aprīlī Sanktpēterburgā, savukārt noslēdzošais – trešais posms notiks 2. septembrī Maskavā. Šajās sacensībās pārgalvīgus, adrenalīna bagātus un vizuāli iespaidīgus trikus izpildīs 30 moto frīstaila braucēji, kas piedalīsies cīņā par 3500 eiro lielu naudas balvu. Savukārt, plkst.18:00 būs skatāms sacensību fināls, kurā uzstāsies 12 labākie braucēji.

“Šāda mēroga sacensības Rīgā norisināsies pirmo reizi. Turklāt, reti kurās sacensībās ir tik kupls dalībnieku skaits!”, uzsver viens no Austrumeiropas moto frīstaila leģendām un spēcīgākajiem pašmāju stanteriem – Jānis Rozītis, kurš arī pats ar savu komandas biedru Lauri Klēbahu, piedalīsies šajās sacensībās. “Varu garantēt, ka tik aizraujoša un spilgta moto frīstaila parāde Rīgā vēl nebūs pieredzēta. Tieši tādēļ visus interesentus aicinām apmeklēt arī oficiālos “Ghetto Streetbike Freestyle” treniņus, kas ir paredzēti 9.maijā no plkst.17.00 līdz 20.00”.

Ieeja kā treniņos, tā sacensībās – bez maksas.

Sacensības „Ghetto Streetbike Freestyle” būs Latvijā lielākās un populārākās ielu sporta un kultūras kustības Ghetto Games viens no sezonas atklāšanas pasākumiem, kas aizsāks 2014.gada 160 pasākumu sēriju.

„Ghetto Games” jaunās sezonas oficiālā atklāšana, kā jau tradicionāli tas ir pieņemts, notiks 13. maijā Grīziņkalna skeitparkā ar Ghetto Basket sacensībām.

„Ghetto Streetbike Freestyle” rīko: Ghetto Family sadarbībā ar sporta mārketinga centru „Motorsport Media & Marketing”.

Papildus informācija:
www.ghettofamily.com
www.draugiem.lv/ghettogames
www.twitter.com/ghettogames
www.facebook.com/ghettogames

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV