Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Burusports DH kausa I posms Siguldā

easyget.lv, 29.05.2007. 15:15

Lai gan DH sezona atklāta jau pirms kāda laika, Burusports turpina iesākto un sadarbība ar ROTOS jau trešo gadu rīko Burusports DH kausa izcīņu.
Burusports DH kausa I posms Siguldā

Šogad Burusports DH kausa pirmais posms, 2.jūnijā notiks Olimpiskā Centra Siguldas trasē.

Dalībnieku reģistracija un numuru izsniegšana sākās no pulkstens 9:30 līdz 11:30. Oficialie treniņi no 10:30 – 11:30. Plkst. 12:00 – sacensību sākums. Apbalvošana 15:00.

Sacensību dalībnieki startē atbilstošās grupās - FS, HT, PRO, juniori un meitenes, par iepriekš marķētām un speciāli sagatavotām trasēm. Dalībnieki sacensībās veic divus nobraucienus, kur katrs brauciens tiek veikts pa savu trasi. Šo braucienu rezultātus summē, uzvar dalībnieks, kurš uzrāda labāko laiku.

Burusports DH Kausa 2. Posms, norisināsies 6. un 7. jūlija, Kordes trasē Siguldā, ekstrēmā pasākuma „ Snickers BMX Party” ietvaros. Tas būs vērienīgs un Latvijā vēl nebijis pasākums, kurš ietvers starptautiskas kompleksās BMX, MTB, DH riteņbraukšanas sacensības ar ārzemju TOP braucēju, kā arī DJ un mūziķu piedalīšanos.

Jāpiebilst, ka DH Latvijā, sekojot pasaules tendencēm, ar katru gadu kļūst arvien populārāks, to pierāda sacensību dalībnieku skaits – vienā sacensību posmā 150 braucēju!

Pārdomātas trases un nobrauciena izvietojums, ar katru gadu kļūst arvien draudzīgāks arī skatītājiem, ļaujot klātienē vērot vienas no ekstrēmākajām sacensībām Latvijā.

P.S. Par tradīciju ir kļuvusi arī portāla easyget.lv balvas pasniegšana un šajā sakarā "Burusports DH kauss" nebūs izņēmums, jo portās easyget.lv sadarbībā ar moduļu mēbeļu ražotāju Accenta arī šiem sporta veida pārstāvjiem katrā no trīs posmiem pasniegs savu simpātijas balvu - čeku 200 latu vērtībā, kas būs pamatsumma moduļu virtuves iegādei.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV