Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Pļaviņš/Samoilovs un Minusa/Inese pošas uz Maskavu

easyget.lv, 30.05.2007. 14:00

No 31. maija līdz 3.jūnijam Krievijas galvaspilsētā Maskavā risināsies Eiropas čempionāta otrais posms pludmales volejbolā. Latviju šajā turnīrā pārstāvēs divi pāri – Mārtiņš Pļaviņš/Aleksandrs Samoilovs un Inguna Minusa/Inese Jursone.
Pļaviņš/Samoilovs un Minusa/Inese pošas uz Maskavu
Latvijas šī brīža spēcīgākajam pludmales volejbola pārim Pļaviņam/Samoilovam šajā turnīrā organizatori piešķīruši tā saucamo "wild card" un puiši jau rīt dosies uz Krieviju, kur centīsies turpināt veiksmīgi iesākto sezonu.

Atgādināsim, ka pagājušajā nedēļas nogalē Pļaviņam/Samoilovam izdevās izcīnīt līdz šim augstāko vietu kādā no Pasaules kausa posmiem savā karjerā. FIVB Pasaules kausa posmā Itālijas pilsētā Roseto viņi izcīnīja dalītu 5./6. vietu, nopelnīdami 10000 ASV dolāru prēmiju un kas vēl svarīgāk 360 reitinga punktus.

Ne tik veiksmīgs starts šajā turnīrā izdevās otram mūsu labākajam pludmales volejbola duetam brāļiem Tomam un Jānim Šmēdiņiem. Viņiem neizdevās iekļūt šo sacensību pamatturnīrā. Īsi pēc atgriešanās no Itālijas tika konstatēts, ka Jānis ir guvis visai nepatīkamu kājas savainojumu, tādejādi brāļiem nācās atteikties no piedalīšanās Eiropas čempionāta posmā Maskavā.

Toms Šmēdiņš: "Uz Maskavu mēs nebrauksim. Jānis jau Itālijas turnīra laikā sūdzējās par sāpēm. Šobrīd viņš regulāri apmeklē Olimpiskās vienības ārstus un cerams, ka līdz nākamajam Pasaules kausa posmam būs vesels. Vienu brīdi man radās doma uz Maskavu braukt ar Jāni Grīnbergu, taču viņš nepiekrita, jo pagaidām nesot tik labā fiziskā formā. Vienkārši aizbraukt un nospēlēt nav jēgas. Ceru, ka ārsti Jānim spēs palīdzēt un jau jūnija sākumā mēs varēsim doties uz Pasaules kausa posmu Zagrebā."

Latvijas spēcīgākais sieviešu pludmales volejbola duets - Inguna Minusa un Inese Jursone iekļautas Maskavas posma pamatturnīrā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV