Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Latvija, Deivisa kauss un Ernests Gulbis

Jānis Dzērve, 07.04.2007. 13:00 | komentāri (4)

Piektdien, tenisa centrā "Lielupe", ar astoņu duetu cīņām starp Latvijas un Bulgārijas komandām, sākās Deivisa kausa izcīņa Eiropas/Āfrikas zonas 2. grupā. Uzvarētāji turpinās cīņu par divām vietām uz Eiropas/Āfrikas zonas 1. grupu. Šobrīd pēc pirmās dienas vienspēlēm, kurās uzvaru izcīnīja Andis Juška un Ernests Gulbis, Latvija pār Bulgārijas valstsvienību ir vadībā ar 2:0.
Latvija, Deivisa kauss un Ernests Gulbis

Galerijas:

Latvijas izlases komandas kapteinis šajā turnīrā ir Ģirts Dzelde, bet par divām vietām uz Eiropas/Āfrikas zonas 1. grupu cīnās Ernests Gulbis, Andis Juška, Deniss Pavlovs un Rihards Emuliņš.

Kā zināms, pēc izlozes Latvijas komandā ar pirmo numuru tika izlikts Ernests Gulbis, bet otrais numurs tika Andim Juškam. Šodien pulksten 14.00 notiks dubultspēle, kurā Gulbis un Juška, apvienojušies vienā pārī, spēlēs pret Trajkovu un Iļju Kuševu. Taču vakar abi no pieminētajiem Latvijas izlases spēlētājiem aizvadīja divas vienspēles, kur abās tika izcīnītas uzvaras.

Sacensības pirmajā vienspēlē pirmo punktu Latvijai izlasei guva mūsu tenisa otrais numurs Andis Juška, kas uzvarēja bulgāru Todoru Jeņevu. Divarpus stundu ilgā cīņā Juška bija pārāks ar 6-7 (5:7), 6-3, 6-3, 7-6 (7:3). Arī otrajā vienspēlē, par kuras iznākumu diez vai kāds šaubījās, uzvaru pār Bulgārijas izlases kapteini, izcīnīja mūsu titulētais Ernests Gulbis, kurš, kā zināms, pasaules rangā šobrīd ieņem 87. vietu, turpretī, Gulbja pretinieks Ivailo Trajkovs pēc ATP reitinga ir tikai 447. pozīcijā.

Svētdien - sacensību pēdējā dienā - paredzēts, ka pirmajā spēlē pulksten 14 Gulbis tiksies ar Jeņevu, bet pēc tam Juška spēlēs ar Trajkovu.

 
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV