Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Decibelu spēks ar Futbola karti

easyget.lv, 31.05.2007. 12:15

Sestdien, 2. jūnijā, Futbola karte ar Nordea bankas finansiālu atbalstu futbola spēles Latvija – Spānija starplaikā, uz Skonto stadiona laukuma rīkos futbola fanu "decibelu ķeršanas" sacensības.
Decibelu spēks ar Futbola karti
Pārpildīts stadions, komanda Aleksandra Strarkova grožos, cerības uz Latvijas uzvaru pār Spāniju – tie ir tikai daži argumenti, kas Latvijas faniem liks iespringt. Pa virsu šīm emocijām decibelu deva no pašiem Latvijas faniem...

Futbola spēles Latvija - Spānija pārtraukumā, 2. jūnijā, notiks fanu “decibelu ķeršanas” sacensības starp 3 līdzjutējiem, kuri ar izlozes palīdzību ir atlasīti no tiem, kas Nordea bankā iegādājušies futbola sezonas abonementu Latvijas izlases spēlēm.

Šovu organizē aģentūra BADDOG, stadionu iesilda MC Ēriks Loks Ninas Simonas atskaņojuma pavadībā. Fanu uzdevums ir izkliegt konkrētu, Latvijas izlasi uzmundrinošu saukli, un decibelu mērītājos sasniegt augstāko iespējamo atzīmi.

Uzvarētājam balva no Futbola Kartes, ģenerālsponsora Nordea bankas un Latvijas Futbola Federācijas - prestižā Futbola karte un naudas prēmija.

"Fanu kliegšanas sacensības ir vēl nebijis notikums Latvijas futbola līdzjutējiem. ... un bez viņu atbalsta šis sporta veids nav iedomājams. Es ticu, ka šis būs skaļākais fanu kliedziens, kāds stadionos ir dzirdēts. Un pats galvenais – īsti vīri no sirds kliedz tikai futbola spēles laikā", tā Futbola Kartes projekta vadītāja Elīna Liepiņa.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV