Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijas izlase ieradusies Turcijā

easyget.lv, 01.06.2007. 14:10

Latvijas vīriešu volejbola izlase vakar vēlu vakarā ieradusies Turcijas pilsētā Konjā, kur sestdien un svētdien, Eiropas Līgas ietvaros, aizvadīs spēles ar Turcijas valstsvienību.
Latvijas izlase ieradusies Turcijā
Šodien no rīta mūsu izlase aizvadīja vieglu treniņu trenažieru zālē, bet vakarā iemēģinās spēļu zāli, kur jau rīt pulksten 18.00 aizvadīs pirmo spēli ar Turcijas izlasi.

Raimonds Vilde: „Par turkiem zināms visai maz. Viņi ir ļoti spēcīga komanda. Esam skatījušies Turcijas izlases video ierakstus, taču tagad komandā būs arī jaunas sejas. Spriežot pēc video ierakstiem viņi nav pārāk spēcīgi blokā, tā varētu būt viņu vājā vieta. Pagaidām gan ļoti grūti spriest par viņiem. Visu parādīs pirmais sets, pirmā spēle.”

Pirmajās divās Eiropas līgas spēlēs turki ar 3:0 un 3:2 apspēlēja Rumānijas valstsvienību. Otrā spēle bijusi tik grūta tā iemesla dēļ, ka ļauts spēlēt praktiski visiem spēlei pieteiktajiem spēlētājiem.

Izlases galvenais treneris Raimonds Vilde, salīdzinājumā ar spēlēm pret Slovākijas valsts izlasi izdarījis vienu izmaiņu Latvijas izlases sastāvā. Valtera Rammas vietā uz Turciju devies Tomass Kalniņš. „Tomasam ir jāgatavojas nākamajām spēlēm. Viņš ir ļoti labs spēlētājs, taču viņam vel jāatgūst sportiskā forma, neizslēdzu, ka epizodiski viņš var mums palīdzēt jau spēlēs ar turkiem”, teica Vilde.

Latvijas izlases sastāvs spēlēm ar Turcijas izlasi: Ansis Medenis, Ruslans Sorokins, Vjačeslavs Grimailovs, Gundars Celitāns, Armands Celitāns, Agris Leitis, Ivars Kovals, Viktors Koržeņevičs, Jevgeņijs Grimailovs, Tomass Kalniņš, Lauris Iecelnieks un Austris Štāls.

Eiropas līgas spēles:
2. jūnijs Turcija – Latvija pulkstens 18.00
3. jūnijs Turcija – Latvija pulkstens 18.00

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV