Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Fotoreportāža no Burusports DH kausa 1.posma

easyget.lv, 03.06.2007. 12:15 | komentāri (5)

Šogad Burusports DH kausa pirmais posms notika Olimpiskā Centra „Sigulda” trasē. Tā kā šāda tipa sacensības šeit notika pirmo reizi, tad sportiskajos rezultātos visu izšķīra individuālā meistarība, kuru papildināja arī veiksme. Iespaidīgā kalna veiksmīgākais, ātrākais un meistarīgākais izrādījās Burusports komandas PRO klases braucējs, kā arī pērnā gada Burusports DH kausa ieguvējs Kārlis Kišuro.
Fotoreportāža no Burusports DH kausa 1.posma

Galerijas:

Sacensību dalībnieki startēja sekojošās grupās - FS, HT, PRO juniori un meitenes, par iepriekš marķētām un speciāli sagatavotām trasēm. Dalībnieki sacensībās veica divus nobraucienus, kur katrs brauciens tieka veikts pa savu trasi.

Easyget.lv simpātijas balvu - moduļu mēbeļu ražotāja Accenta 200 latu vērto čeku saņēma Gundars Osis, kam šoreiz balva vairāk gan izpildījās kā veicinājums par neveiksmi, jo saspringtajā PRO klases sekunžu cīņā Gundars bija otrs no pretendentiem uz pirmo vbietu, taču otrajā nobraucienā piedzīvoja smagu kritienu, kā rezultātā goda pjedestāls viņam bija vistuvāk zemei.

Burusports DH Kausa 2. posms, norisināsies 6. un 7.jūlija, Kordes trasē Siguldā, ekstrēmā pasākuma „ Snickers BMX Party” ietvaros.

Pārējie sacensību rezultāti tiks papildināti!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV