Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Vācieši divreiz uz viena grābekļa nekāpj

Gatis Kreceris, 10.04.2007. 08:00 | komentāri (3)

Otro pārbaudes spēlei ar Vāciju, Latvijas nacionālā hokeja izlase aizvadīja pirmdien, šoreiz ar rezultātu 3:1 (1:0, 1:1, 1:0) pārāki bija viesi. Par Latvijas valstsvienības labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Sergejs Naumovs.
Vācieši divreiz uz viena grābekļa nekāpj

Galerijas:

Jau mača otrajā minūtē Latvijas izlase nopelnīja tiesības spēlēt vairākumā, taču šajās 2 minūtēs neko bīstamu mūsu komanda neizveidoja. Spēles sākumā aktīvāk uzbrukumā spēlēja vācu zemes hokejisti. Vāciešu mērķtiecīgie uzbrukumi vainagojās ar gūtajiem vārtiem. Apmēram no 3m attāluma (vārtu priekšas) rezultātu atklāja Andrē Rankels. Pāris labas izdevības radās arī mājiniekiem, taču veiksmīgi vārtos spēlēja vācu vārtsargs. Pirmās trešdaļas beigu daļā atkal aktīvāk darbojās viesi. Rezultāts pēc aizvadītām 20 minūtēm 1:0 Vācijas izlases labā.

Otrās trešdaļas sākumā viesiem radās ļoti laba iespēja rezultātu dubultot, taču šoreiz veiksme bija mūsu pusē. Spēles 26. minūtē līksmot varēja Latvijas komandas līdzjutēji. Pēc Jerofējeva un Ankipāna piespēlēm rezultātu izlīdzināja Viktors Bļinovs, kurš izslidoja 1:1 ar vārtsargu un uzvarēja šajā divcīņā. Pēc šiem gūtajiem vārtiem atdzīvojās gan komanda, gan „Arēna Rīga” sanākušie līdzjutēji. Mūsu komanda izveidoja vēl pāris labas izdevības, taču vārtus gūt neizdevās. Trešdaļas vidusdaļā abas komandas spēlēja pa 4 minūtēm vairākumā, tomēr šajās 8 minūtēs nevienai no komandām, it sevišķi jau Latvijai, vārtus tā arī neizdevās gūt. Neiemet tu – iemetīs tev! Tā nepilnas 2 minūtes līdz perioda beigām, vārtus guva Vācijas izlases uzbrucējs Wolfs. Rezultāts pēc aizvadītām 40 minūtēm bija 2:1 Vācijas labā.

Trešās trešdaļas sākumā viesiem bija pāris labas izdevības rezultātu palielināt, taču šoreiz šis izdevības palika neizmantotas. Latvijas komanda centās rezultātu izlīdzināt, taču mūsu komandas centieni ar gūtajiem vārtiem nevainagojās. Trešdaļas 17. minūtē savā aizsardzības zonā rupji kļūdījās Krišjānis Redlihs un vācieši šo kļūdu pārvērta vēl vienā vārtu guvumā. Šoreiz precīzs bija Džons Tripps un rezultāts kļuva 3:1 viesu labā. Mača beigās nekas būtiski nemainījās un tādējādi vācieši reabilitējās par svētdien piedzīvoto zaudējumu, kur spēles liktenis tika izšķirts ar “bullīšu” palīdzību - 3:2.

Nākamo pārbaudes spēli mūsu komanda aizvadīs 13. aprīlī izbraukumā ar Somijas valstsvienību.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV