Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Snickers BMX.LV Summer Party

easyget.lv, 06.06.2007. 10:00 | komentāri (3)

6. un 7.jūlijā Siguldā, Kordes trasē notiks Latvijā kas nebijis – apjomīgas starptautiskās ekstrēmo sporta veidu - BMX un MTB sacensības, apvienotas ar plašu izklaides programmu divu dienu garumā, veidojot šīs vasaras ekstrēmāko pasākumu ”Snickers BMX.LV Summer Party".
Snickers BMX.LV Summer Party
Būs BMX un MTB sacensības dažādās disciplīnās ar kārdinošu balvu fondu, kā arī paredzēti ekstrēmie paraugdemonstrējumi pasaules mēroga braucēju Sergio Laos (Spānija) un Kevin Porter (ASV) izpildījumā. Tāpat sagaidāms flatland riteņbraucēju šovs, skeitborda minirampa un citas aktivitātes gan uz sauszemes, gan ūdenī.

Papildus ekstrēmajiem un adrenalīna pārpilnajiem braucieniem, pasākuma apmeklētājus sagaida street apģērbu modes skate, ekstrēmi minišovi, kā arī dažādas aktivitātes un konkursi.

Iespaidīga pasākuma muzikālā daļa norisināsies 3 zonās - lielā skatuve, electro tents un atpūtas zona (chill-out), kas tiks iekārtota trance noskaņās. Ballīti divas naktis nodrošinās ap 35 Latvijas jauno un ne tik jauno mūzikas grupu, kas spēlēs amplitūdā no pankroka līdz eksperimentālajai mūzikai, un 20 DJ-u, tajā skaitā DJ-i no Itālijas un Londonas, kā arī videomākslinieki, starp kuriem būs arī viesi - japāņu izcelsmes kiberpanks VJ Fat Cat un VJ Ignat Gorazd no Londonas. Electro tentā ārzemju un vietējie DJ-i piedāvās gan pozitīvās Jamaikas noskaņas un hiphopu, gan traku industriju un enerģisku drum’n’bass.

Šāda līmeņa sacensībām un ballītei speciāli tiks pielāgota Kordes trase. Jau šobrīd speciālisti veido trasi un treilus. Jāpiebilst, ka Kordes DH trase ir trakākā Latvijā un ”Snickers BMX.LV Summer Party" ievaros noritēs Burusporta DH kausa fināls. Jebkurā gadījumā - asas izjūtas būs gan pašiem dalībniekiem, gan skatītājiem!

Plašāku informāciju drīzumā varēs saņemt pasākuma mājas lapā www.snickers.bmx.lv; turpat būs iespējams reģistrēties sacensībām un ekstrēmajam fotokonkursam.

Pasākumu rīko ekstrēmo sporta veidu portāls RideIt.lv un radošā apvienība Crystral Records sadarbībā ar saldo enerģijas lādiņu Snickers, lai kopīgiem spēkiem padarītu jūlija pirmās nedēļas nogali par neaizmirstamāko šīs vasaras piedzīvojumu.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV