Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Pie izlases stūres atkal Aleksandrs Starkovs

Gatis Kreceris, 12.04.2007. 14:00 | komentāri (1)

Latvijas Futbola federācijas (LFF) rīkotajā preses konferencē, Latvijas Nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs iepazīstināja klātesošos par galvenajiem uzdevumiem darbā ar izlasi.
Pie izlases stūres atkal Aleksandrs Starkovs
LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis – „Pēc Latvijas Nacionālās izlases spēles ar Lihtenšteinu pacēlās jautājums par treneru maiņu un LFF valde sāka izskatīt Aleksandra Starkova kandidatūru. Tieši Starkova vadībā Latvijas izlases izcīnīja tiesības piedalīties Eiropas čempionāta finālturnīrā 2003.gadā. Ar jauno izlases galveno treneri ir panākta vienošanās uz 2 atlases cikliem pēc shēmas 2 + 2 līdz 2011 gadam”.

Latvijas Nacionālās izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs – „Pateicos par uzaicinājumu kļūt par izlases galveno treneri. Šis amats ir ļoti nopietns un atbildīgs, esmu gandarīts par iespēju strādāt ar izlasi. Latvijas izlase bija nokļuvusi grūtā situācijā un treneru maiņa to apliecina. Apsolos strādāt ar 100% atdevi”.

Pēc spēles ar Lihtenšteinu izskanēja ziņas, ka no spēlēšanas izlasē ir atteicies pieredzējušais Marians Pahars. Šis paziņojums, acīmredzot, nāca emociju vadīts. Jaunais izlases galvenais treneris izteicās, ka aprunāsies ar visiem pieredzējušajiem futbolistiem par spēlēšanu izlasē.

Starkovs savus palīgus darbā ar izlasi nosauks vēlāk. Atlikušajā atlases ciklā galvenais būs spēlēt ar 100% atdevi un atgūt līdzjutēju atbalstu.

Nākamo spēli Latvijas izlase aizvadīs savās mājās 2.jūnijā pret Spānijas valstsvienību.



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV