Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Fotoreportāža no "Ventspils" un „Dinaburg” spēles

fkventspils.lv, 11.06.2007. 14:15 | komentāri (3)

Sestdien, 9.jūnijā, „Ventspils” futbolisti aizvadīja Latvijas čempionāta 11. kārtas spēli. Čempioni viesojās Daugavpilī, kur tikās ar vietējo „Dinaburgu”. Dzeltenzilie pretiniekam neatstāja nekādu iespēju, uzvarot ar rezultātu 4:2. Par spēles varoni kļuva „Ventspils” uzbrucējs Vits Rimkus, kuram izdevās hettriks (trīs vārti vienā spēlē), un visus trīs vārtus Latvijas izlases uzbrucējs guva lieliskā stilā. Vēl vienus vārtus viesu komandā guva pussargs Sergejs Zangarejevs, kas raidīja bumbu vārtos, lieliski izpildot soda sitienu. Šī uzvara Romana Grigorčuka komandai kļuva par sesto čempionātā.
Fotoreportāža no "Ventspils" un „Dinaburg” spēles

Galerijas:

6. minūtē Sergejs Zangarejevs atdeva brīnišķīgu tālu piespēli, Rimkus izgāja viens pret vienu ar laukuma saimnieku vārtsargu Jevgeniju Laizānu un meistarīgi to apspēlēja - 0:1!

Pēc astoņām minūtēm šī kombinācija atkal lieliski nostrādāja: Zangarejevs atkal atdeva brīnišķīgu piespēli uz tālo vārtu stabu, un Rimkus ar vienu pieskārienu raidīja bumbu vārtos pāri „Dinaburga” vārtsargam - 0:2! Skaisti vārti. Tādus vārtu guvumus ir jārāda pa televīziju…

59. minūtē izdevās likumsakarīgs hettriks: Vladimirs Koļesņičenko savā stilā laicīgi atdeva izcilu piespēli Rimkum, kas ielauzās soda laukumā, izdarīja lielisku pauzi (pēc šī manevra praktiski visa pretinieku aizsardzības līnija bija apjukusi) un raidīja bumbu vārtu apakšējā stūrī – 0:3!

Vladimiram Koļesņičenko rezultatīva piespēle bija patīkams notikums vēl viena iemesla dēļ: Viens no Latvijas visinteresantākajiem pussargiem aizvadīja 200. spēli Latvijas čempionātā. Apsveicam, Vladimir!

Pēc tam dzeltenzilie nedaudz samazināja apgriezienus, un laukuma saimnieki, kuriem galvenā trenera lomā debitēja enerģiskais Tamazs Pertija, guva prestīža vārtus. Sergejs Vaļuškins izdarīja sitienu uz vārtiem un bumba trāpīja pa vārtu stabu, bet pie atlekušās bumbas pirmais bija Jurijs Sokolovs – 1:3. „Ventspils” uzreiz atbildēja ar vēl vienu skaistu vārtu guvumu. Soda sitiens, līdz vārtiem ir apmēram 25 metri, bet Zangarejevu tas nebūt nemulsina: Pussargs, kas tikai vien to dara, ka atdod rezultatīvas piespēles, beidzot pats guva vārtus, lieliski apmānot aizsardzības mūri un raidot bumbu vārtu augšējā stūrī – 1:4!

Kaut gan ar to neparedzamajam Sergejam bija par maz! Pēc četrām minūtēm Zangarejevs, pārtverot pretinieku augsto piespēli, savā soda laukumā parādīja kaut ko līdzīgu karate paņēmienam, un bumba trāpīja viņam pa roku… - 11 metru soda sitiens. Sokolovs pārliecinoši izpildīja 11 m. soda sitienu – 2:4.

Pārliecinoša uzvara. Savukārt Rimkus, kurš guva 121 vārtus Latvijas čempionātos, ar sešiem vārtu guvumiem šajā čempionātā tagad atrodas labāko vārtu guvēju starpā.

Dinaburg - Ventspils – 2:4 (0:2)

Vārtus guva: 0:1 Rimkus (6), 0:2 Rimkus (15), 0:3 Rimkus (59), 1:3 Sokolovs (80), 1:4 Zangarejevs (85), 2:4 Sokolovs (89, 11 m. soda sitiens).
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV