Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rallijā Cēsis 2007 turpināsies cīņa par vadību

easyget.lv, 12.06.2007. 10:00

Pavisam nesen RAMI R-evolution Racing ekipāžas svinēja izcīnītās godalgotās vietas rallijā „TALSI 2007”, bet nu ir pienācis laiks doties uz Cēsu pusi, lai startētu rallijā „Cēsis 2007”.
Rallijā Cēsis 2007 turpināsies cīņa par vadību
Sportistiem šogad rallijā „Cēsis 2007” būs jāpārvar labi zināmais Kārļu ātrumposms, jārāda brauktprasme daudzajiem skatītājiem Cēsu pilsētas ielās, jāpieveic straujie un viltīgie līkumi, jālido ātrajos tramplīnos un jānobrauc maratona cienīgs ātrumposmu trio, kas gaidāms rallija otrās dienas maršrutā. Rallijam „Cēsis 2007” pieteikušās visas trīs RAMI R-evolution Racing komandas ekipāžas A.Egle/N.Aizkalns (Mitsubishi EVO 9 N4), M.Mežaks/A.Ronis (Mitsubishi EVO 9 N4) un A.Priednieks/J.Kirkovalds (Mitsubishi EVO 7 A+). Laiku starp ralliju „TALSI” un gaidāmo ralliju „Cēsis” ekipāžas gatavoja rallija mašīnas, lai rezultāts Cēsu rallija finišā būtu pavisam labs un iepriecinošs. Rallijā „TALSI” ātrumkārbas defekta dēļ no turpmākās cīņas izstājās ekipāža M.Mežaks/A.Ronis. Šis defekts tagad ir novērsts un sportisti gatavi cīņai, lai mājās varētu atgriezties ar izcīnītiem punktiem N4 grupas ieskaitē.

Aivja Egles komentārs pirms gaidāmā rallija: „Pavisam noteikti esam gatavi cīņai. Svarīgs būs katrs izcīnītais punkts, kas sezonas beigās varētu izšķirt N4 čempiona titulu. Uzdevums nebūs viegls, jo gaidāmais rallijs būs īsts pārbaudījums gan mums, gan tehnikai. Esam veikuši nelielus uzlabojumus sporta mašīnai. Ja būtu iespējams regulēt laika apstākļus, tad man vislabāk patiktu, ja trase būtu mitra. Braukšana līdz ar to nekļūtu vieglāka, bet labāk ir bez putekļiem nekā ar tiem.”

RAMI R-evolution Racing ekipāžas A.Egle/N.Aizkalns galvenie konkurenti rallijā „Cēsis” būs J.Vorobjovs/G.Ervalds un A.Neikšāns/P.Dzirkals. LRČ kopvērtējumā visas trīs ekipāžas šķir tikai 3 punkti. Tā ekipāža no šī trijnieka, kas ieņems visaugstāko vietu, izvirzīsies čempionāta vadībā. Tomēr, piedalīsies arī daudzi spēcīgi konkurenti gan no Latvijas, gan ārzemēm, tāpēc uzdevums nebūs viegls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV