Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Treniņi Latvijas čempiona triālā vadībā

easyget.lv, 13.04.2007. 13:00 | komentāri (2)

Beidzot tas ir noticis un Karters ar prieku paziņo, ka sākušās regulāras velotriāla nodarbības arī Rīgā, kuru vadītājs būs daudzkārtējs Latvijas čempions velotriālā un titulētākais Latvijas velotriāla braucējs Kristaps Skudra.
Treniņi Latvijas čempiona triālā vadībā

Galerijas:

Šādas nodarbības ir izveidotas, lai apmierinātu arvien augošo pieprasījumu pēc iespējām velotriāla iemaņas apgūt zinošu cilvēku vadībā, kas nodrošinās efektīvāku mācīšanos. Bez specifiskām velotriāla iemaņām nodarbības būs laba iespēja dalībniekiem apgūt ikdienā nepieciešamās prasmes velosipēda vadīšanai pilsētas ielās vai citās satiksmes vietās, kur mūsdienu apstākļos ir vajadzīgas labas velosipēda vadīšanas iemaņas, ko Karters triāla skola ir plānojusi sniegt. Ja iepriekš triāla iemaņu mācīšanās ir notikusi atsevišķiem interesentiem smeļoties informāciju Internetā vai no zinošiem biedriem, tad ar šādu nodarbību uzsākšanu iespējas paplašināsies un būs jaunā kvalitātē.

Iespējams tieši velotriāls var kļūt par mūža aizraušanos un iespējams tieši šāda nodarbe būs interesanta brīvā laika pavadīšanai, lai nerastos aicinājums izbaudīt ielas „labumus”. Ja uzreiz nav iespēju izmantot savu specializētu velotriāla velosipēdu, tad ir iespējams nodarbībās izmantot kluba piedāvāto velo tehniku.

Nodarbības risināsies Brīvības ielā 193c un precīzāka informācija par nodarbībām iegūstama Interneta mājas lapā www.karters.lv sadaļā SKOLA. Mājas lapā ir publicēts nodarbību nolikums, dalībnieka anketa un karte vietas atrašanai.

Nāc un piedalies nodarbībās, kas ļaus tev būt ievērojamākam savu vienaudžu vidū!
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV